реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс Чернігівської обласної газети «Біла хата» від 24 листопада 2011 року

Хто і для чого зробив нововведення щодо пред’явлення паспорта при обміні валюти? Цікаву точку зору з цього приводу висловлює автор.

Незабаром соціальну допомогу на дітей отримуватимуть не всі. Її не призначатимуть тим жінкам, які мають кондиціонер, сучасний велосипед, скутер, посудомийну машину тощо… Про це більш детально — у спеціальному матеріалі тижневика.

У рубриці «Контрасти» газета порівнює цінову вартість харчів для народних депутатів і загально-громадських харчевень.

Із 1 жовтня, як відомо, відбулися зміни в пенсійному забезпеченні. Для своїх читачів газета звернулася за роз’ясненням з актуальних аспектів пенсійного законодавства до фахівця Пенсійного фонду України.

Що б відповів сьогодні великий поет України Тарас Шевченко на виклики сучасності? Ви хочете про це знати? Тоді мерщій до газетного кіоску за тижневиком «Біла хата».

Багато корисних консультацій та порад для тих, хто утримує тварин. На розгорнутій газетній шпальті — матеріали, підготовлені фахівцями служби ветеринарної медицини Чернігівської області.

Карета «швидкої допомоги» приїхала до жінки майже за годину. Всього кілька хвилин не вистачило їй, аби дочекатися лікарів…

Про це та багато інших цікавих матеріалів — у черговому числі обласного тижневика «Біла хата».



Теги:Вісті, консультація, Чернігів, Анонс, 24 листопада 2011, тиждень, новини, Біла хата, поради


Читайте також



Коментарі (0)
avatar