реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Чернігівська міськрада: Андрійченко теж проти Атрошенка

Схоже, скандали в Чернігівській міській раді стають звичним явищем. Так депутат від "Демократичного альянсу" Ігор Андрійченко звинуватив новообраного міського голову Владислава Атрошенка у порушенні меморандуму про спільні принципи роботи рад, який підписали кілька політичних сил.

Про це Ігор Андрійченко повідомив на своїй сторінці в мережі Фейсбук: "Владислав Атрошенко тричі порушив Меморандум про спільні принципи роботи рад, який ми підписували ще до другого туру.

Перший раз - при утворенні більшості з партією "Наш край" в обласній раді і підтримку незмінного Валентина Мельничука на першого заступника голови облради;

Другий раз - коли на сесії він домовився з "Опозиційним блоком про голосування ними пакету кадрових пропозицій, які Атрошенко намагався протягнути. А команда "Опозиційного блоку", як відомо, люди не принципові і прагматичні, тож на вдячність мали щось отримати натомість.

Втретє - коли Атрошенко по телефону погрожував утворити більшість в міськраді з "Нашим краєм" і поставити секретарем нинішнього фінансиста Соколова - Віктора Бистрова, якщо фракція "Демальянсу" не повернеться до зали адміністрації, в якій мала продовжитись сесія".

Таким чином, Ігор Андрійченко оголосив про припинення дії згаданого меморандуму.

Його колега - депутат Сергій Воробйов відповів так: "Зранку на переговорах об 11 ранку за столом сиділи "Солідарність", "Самопоміч", "ДемАльянс" і РПЛ. Роздивились пояснення від ЦВК - начебто всім все зрозуміло і у того ж "Демальянсу" питань не виникло. З того часу нічого з статусом Атрошенка, як депутата ВР, не змінилось. Тобто, якщо питання виникло, то чому воно не піднято прямо там у переговорній залі? Далі розмова була констуктивна, про все домовились, випрацювали позицію і пішли у сесійну залу. Навіть за 3-5 хвилин до інциденту все було нормально. І тут бац! Виступ. Емоції. Демарш. Думаю, що нерви не витримали і ситуація оцінено не вірно".

Далі Сергій Воробйов відповідає на всю позицію "Демальянсу": "Я весь час казав, що політичне чистоплюйство "ДемАльянсу" однозначно корисне для вдосконалення, поліпшення сучасного політикуму. Але побоююсь, щоб це не стало єдиною користю від такого чистоплюйства. Це як сучасний гаджет закинути у 1950 рік, де його без WiFi та USB не можливо навіть використовувати - лише мріяти про недосяжні технології. Якщо ціль чистенька політична кар'єра, то це одне. Якщо ціль - реальні реформи, зроблені справи, то вітаю у справжньому житті. Неможливо побудувати будинок, не забруднившись, бо будмайданчик - він далеко не стирильний. ... ну, окрім побудови в уяві".

Тим часом керівництва міста досі нема, а політики чернігівського розливу змагаються в риториці.

Іван КОЛИВАН



Теги:Демальянс, Владислав Атрошенко, Ігор Андрійченко, Сергій Воробйов, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
Пчелы против меда?
Не нужно было подписывать с Атроном ничего, поверил на слово ? Какие были обещания для ДА а тут кидок ДА не предложили ничего , вот Игорек и психует, но поздно пить Боржоми.
avatar
2
Игорь, прекращайте шантажировать всех вокруг! Получили вчера своё и дюрнули на Киев! Почему не пишешь правду? Продажный ты и своим же правды не говоришь! А какая тебе должность? Кто ты? Критиковать можно всех, а про себя что молчишь? Или на сессию принести аудио?:))) прокол Игорёк! Никакой ты не слуга народа!!!!!!!
avatar
3
Только не демальянс!!!!!
avatar
4
Максим зачем на сессию что то приносить делись с журналистами.
avatar