реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Андрійченко радить Атрошенку... Ну-ну!

Атрошенка - у філантропи...

Саме такі перспективи бачить молодий чернігівський політик Ігор Андрійченко для політика старшого -- Владислава Атрошенка. Він пропонує йому замість серйозною міською господаркою займатись -- образно кажучи, приклеїти бороду діда Мороза та роздавати діткам подарунки до Нового року.

Ось офіційна, повна і дещо в’їдлива заява «Демальянсівця».

Заява Ігоря Андрійченка, кандидата на міського голову Чернігова.
Відповідь партії «Демальянс» на запрошення В.Атрошенка об’єднатися:

«Я, Ігор Андрійченко, лідер чернігівської організації Демальянс. Зараз в засобах масової інформації Владислав Атрошенко активно запрошує «Демальянс» об’єднуватись.

Наша відповідь: для нас це є не прийнятним. Ми вбачаємо, що інтереси Атрошенка не відповідають інтересам чернігівців.

Поясню. Він був в партії «Наша Україна», в «Партії регіонів», зараз Атрошенко в партії Петра Порошенка. І за кожної влади він активно розвивав свій власний бізнес. З 2012 по 2014 рік Владислав Атрошенко був частиною злочинної фракції Партії Регіонів у Верховній Раді України, і в тому числі голосував за диктаторські закони 16 січня під час Майдану.

«Демальянс» просто не може об’єднуватись з такими людьми.

Ми не хочемо і не будемо об’єднуватись з Владиславом Атрошенком. А я особисто вважаю, що В.Атрошенко може бути благодійником, стати філантропом, але точно не бути міським головою Чернігова зі старими підходами».Хвиля Десни

Легко радити займатися благодійністю, не створивши жодного робочого місця, жодної працюючої структури, не орагнізувавши жодного корисного діла... А так нічого - "наш отвєт Чемберлену". Хвацько, хльостко і - ні про що...



Теги:Демальянс, Владислав Атрошенко, Ігор Андрійченко, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Сиверщина под Атрошенко

Но єто Ві не опубликуете
avatar
2
шо ві гаварітє, Божіж ж мой!
avatar