реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Маневри "Демальянсу" з подякою від Бистрова і регіоналів

Регіонали та новий секретар міської ради Віктор Бистров мають подякувати фракції "Демальянсу" за суттєву допомогу в обранні їх секретаря.

Хоча керівник "Демальянсу" Ігор Андрійченко перекладає вину на іншу партію - Радикальну Олегя Ляшка: "Так з легкої руки і завдяки гнучкій позиції депутатів від Радикальної партії один з організаторів масової скупки виборців, керівник фінансового управління за Соколова став секретарем міської ради".

А що ж "Демальянс"?

Ігор Андрійченко: "Демальянс голосував обидва рази проти. Перший раз, бо вважаємо, що секретар має представляти позицію і бути голосом саме депутатського корпусу, а не довіреною людиною мера.

Другий раз, бо переконані, що чернігівська влада має оновлюватись не за рахунок старих "перевірених" кадрів. Секретарем мала б стати людина з новими поглядами і підходами. Як організовуватиме роботу новий секретар, зокрема з прозорості і публічності, вже скоро побачимо".

Ай, маладца! Голосували проти Білогури, всупереч здоровому глузду: якщо міська громада обрала собі міського голову - то він і вправі підібрати команду, з якою йому буде ефективно трудитися. А треба секретарю бути голосом депутатів? А вони самі безголосі? Ось тепер і маємо голос - підніжку від регіоналів новому міському голові. Спасибі вам, демальянсівці - ваша видима наївність чудово лягла в лузу регіоналівської гри...

Депутат Сергій Воробйов: "Коли команда Ігоря голосовала проти Білогури, вони розраховували, що в перерві з неба спуститься месія і цей буде кандидат на секретаря? Ок. Проголосували вони против Білогури. Послідовно треба було запропонувати альтернативу, хоч би тому, що вони прекрасно знали, що альтернативу запропонують - іменно Бистрова. Так що, якщо розібратися, хто більше всього в міськраді зробив для того, щоб Бистров став секретарем, то це іменно Ігор Володимирович".

Нє-а, ні Соколов, ні Бистров не подякують маленькій та гордій трьохчленній команді "Демальянсу" - треба ж, щоб вони й далі думали - які вони горді, самостійні і незалежні. Доки ними будуть грати втемну...

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Демальянс, Ігор Андрійченко, Сергій Воробйов, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (5)
avatar
1
Пане Василю, звідки такі припущення, що "проти"  голосував саме
"Демальянс" ?
Треба врахувати, що голосування повинно бути таємним.
Адже,  Атрошенко + БПП + Самопоміч = 1+9+5 = 15 голосів.
Тож хто ці двоє, що становлять 17 голосів "за"?
Треба дивитися на прізвища усіх хто брав участь у голосуванні, а
таких 24.
avatar
2
я кажу про їх публічну політику, а закулісся мені не відоме...
avatar
3
як на мене на перше місце повинна вийти робота на благо міста і городян, а не партійність (подивіться на зміну партійних кольорів пана А.)
avatar
4
Василю, як прийшов до влади пан Атрошенко ми знаємо, і ще невідомо прийшов чи не прийшов !!!!
avatar
5
ЛЮДИ МОЖЕТ ДОСТАТОЧНО ОШИБАТЬСЯ С ВЫБОРОМ ПОЛИТИКОВ ,ДАЛЬШЕ СВОИХ КАРМАНОВ ДЕЛО НЕ СДВИГАЕТСЯ.
avatar