реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Чернігівська міліція спростовує Єгора Соболєва

Стосовно оприлюдненого рядом інформаційних Інтернет-ресурсів Чернігівської області з посиланням на слова голови Люстраційного комітету України Єгора Соболєва щодо зведеного загону УМВС України в Чернігівській області повідомляємо.

Зведений загін особового складу міліції Чернігівської області дійсно перебував на території Донецької області За стандартною процедурою, в подібних ситуаціях загін, який несе службу на території іншої області, переходить в оперативне підпорядкування керівника місцевого УМВС і діє за його вказівками або узгоджує з ним свої дії.

Враховуючи на той момент обстановку, яка склалася в регіоні, за погодженням з керівником ГУМВС України в Донецькій області, вогнепальна зброя загону була надана на зберігання до місцевого спецпідрозділу «Беркут».

Після Донецької області зведений загін зі зброєю передислокувався та ніс службу в Дніпропетровській області.

На даний момент весь загін у складі 94 працівників міліції після чергової передислокації, зі своєю табельною вогнепальною зброєю, включно із автоматичною, несе службу з охорони громадського порядку в Харківській області.

З огляду на викладене, та враховуючи складну обстановку в державі і спричинений цим надзвичайний суспільний резонанс будь-яких повідомлень подібної тематики, УМВС України в Чернігівській області наполегливо рекомендує представникам ЗМІ уточнювати інформацію, перш ніж її оприлюднювати.

Нагадаємо, що виконуючий обов’язки начальника УМВС України в Чернігівській області генерал-майор міліції Олег Михайлович Демченко приступив до виконання своїх обов’язків після тривалого лікування і відкликання рапорту про відставку.

Ще у квітні його кандидатура була узгоджена і майже одноголосно підтримана штабом національного спротиву в Чернігівській області.

УМВС України в Чернігівській області



Теги:УМВС в Чернігівсьій області, Люстрація, Донецька область, Єгор Соболєв


Читайте також



Коментарі (0)
avatar