реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Начальник чернігівської міліції озброював "колорадів - Соболєв

Начальник УМВС в Чернігівській області Олег Демченко, після свого повернення з лікарняного, вже встиг озброїти «бандюків» на Донбасі - повідомляє сайт "Події і коментарі"ПіК

Про це розповів голова Люстраційного комітету Єгор Соболєв, ділячись своїми враженнями від візиту до Чернігова.

«За свідченням самих міліціонерів, одужавший Демченко вже встиг допомогти озброїти бандюків на Донбасі. Пам'ятаєте минулотижневу новину про те, як 100 бійців Нацгвардії здали зброю в донецькому санаторії? Яку Нацгвардія спростувала? Чернігівські міліціонери викладають історію так. Там справді були не нацгвардійці, а зібрані з чернігівськіх відділків пепеесники та опери. До них вночі приїхали донецькі міліціонери і привезли наказ здати зброю "на зберігання". Коли вони засумнівалися, їм запропонували подзвонити начальнику в Чернігів. Демченко, за свідченням міліціонерів, сказав "виконуйте". Вони під акт зброю і здали. А далі з нею повернулися вже бандюки і сказали забиратися. Всі міліціонери дісталися до Дніпропетровщини. Там їх знову озброїли і попросили не розповсюджувати всю історію.»

Також Соболєв взагалі обурений поверненням на посаду начальника УМВС людини, яка служила Януковичу на посаді очільника Харківської міліції, яку Арсен Аваков в березні спробував зробити керівником міліції Чернігівщини, але після протестів громадськості взагалі звільнив з органів внутрішніх справ «за станом здоров'я».

«Не дивно, що в цих умовах багато чернігівців переживають, наскільки міліція буде захищати Україну, якщо в області з'являться російські диверсанти. Регіон прикордонний же ж. З великим скупченням російських військ на цьому кордоні. Чимало чоловіків вже озброїлися чи намагаються офіційно дістати зброю самі.»,- пише Єгор Соболєв.



Теги:УМВС у Чернігівській області, Олег Демченко, Люстрація, Єгор Соболєв


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Господин Соболев-Шариков прежде чем что-то ляпать языком поговорите с мамами и женами сотрудников сводного отряда которых Демченко освободил из плена.
avatar