реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Прощальне слово генерала, що звільняється по люстрації

Начальник управління МВС в Чернігівській області генерал- майор Демченко поширив заяву після свого звільнення згідно Закону про люстрацію. Як відомо, Закон передбачає неможливість займати керівні посади тим, хто за режиму Януковича був на керівних посадах. Олег Демченко при Януковичу очолював харківську обласну міліцію.

"Так склалися обставини, що я змушений залишити свій пост начальника УМВС України в Чернігівській області. Хоча виконував свої обов’язки чесно і сумлінно, в рамках чинного законодавства. Тому на завершення хочу висловити вдячність всьому особовому складу міліції Чернігівщини за спільну плідну працю на ниві боротьби зі злочинністю та досягнуті показники в службовій діяльності.

Окремо хочу подякувати керівникам інших правоохоронних структур: прокуратури, СБУ, прикордонної служби, Державної служби з надзвичайних ситуацій та ін. за підтримку та взаємодопомогу.

Також вдячний керівникам державних органів влади та місцевого самоврядування, депутатському корпусу обласної та міської рад за взаєморозуміння та допомогу в спільній роботі з наведення правопорядку в області та забезпечення безпеки жителів Чернігівщини.

Дякую громадськості та представникам мас-медіа Чернігівської області, за підтримку в складних ситуаціях та спільну роботу з розкриття злочинів, волонтерським організаціям, підприємцям, меценатам, за матеріальну допомогу міліцейським підрозділам, які несуть службу в зоні проведення АТО.

Не зважаючи на те, що змушений піти, я завжди готовий простягнути руку допомоги порадою чи особисто в будь-якій ситуації. Залишаюсь вірним обов’язку і присязі."

Генерал-майор міліції Олег Демченко".



Теги:УМВС в Чернігівсьій області, оновлення, міліція, Люстрація


Читайте також



Коментарі (0)
avatar