реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Чернігівська міліція сідає на китайські скутери

Нові скутери отримали чотири працівники патрульно-постової служби Чернігівської міліції.

Ключі від двоколісного транспорту вручив міліціонерам начальник УМВС України в Чернігівській області Олександр Михайлик. Він зазначив, що в інших регіонах вирішується питання із забезпечення охорони громадського порядку по-різному.
«Де забезпечують патрульні наряди велосипедами, а де кіньми, — сказав керівник чернігівської міліції. — У нас краще застосовувати ось такі скутери. Вони маневрені, швидкі, а отже можна буде ефективніше забезпечувати порядок на чернігівських вулицях, парках, скверах та в інших громадських місцях».

О. Михайлик повідомив, що чотири скутери — це перший етап по забезпеченню міліцейських підрозділів таким транспортом. Надалі планується придбання ще кількох мопедів.

Молоді міліціонери, які отримали такі мотомашини, схоже, раді новим залізним помічникам. «Буває часто так, що коли особа скоює якесь правопорушення, а знаходиться він на далекій відстані від патрульного наряду, то без такої техніки наздогнати правопорушника неможливо. От у подібних ситуаціях якраз і будуть в нагоді такі скутери», — зазначив старший сержант міліції Ігор Спода, який отримав скутера під умовним номером 1.

Сергій КОРДИК




Теги:С.Кордик, скутери, міліція, Чернігів, патрулі


Читайте також



Коментарі (0)
avatar