реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чернігівщина на Форумі опозиції

Чернігівська делегація взяла участь у Форумі об’єднаної опозиції
У суботу, 12 травня, в Києві відбувся Форум об’єднаної опозиції, на якому було ухвалено Резолюцію Форуму та презентовано проект спільної програми дій «Справедлива держава, чесна влада, гідне життя». Форум об’єднав найбільші опозиційні сили: "Батьківщину", "Фронт Змін", Свободу, "Реформи і порядок", Народний рух, "Народну Самооборону" та "За Україну!". Від Чернігова на форумі були присутні керівники і депутати "Фронту Змін" та "Батьківщини".

Опозиційні сили України зробили ще один крок до об’єднання. На Михайлівській площі в суботу зібралося біля 3 000 людей, серед яких – лідери опозиційних сил, предстоятель Української православної церкви Київського патріархату Патріарх Філарет, делегації з усіх областей України. Форум проходив під новим брендом «Об’єднана опозиція За Батьківщину».

Форум відкрив перший заступник голови "Батьківщини" Олександр Турчинов. Він наголосив, що незважаючи на ув’язнення Юлії Тимошенко, вона чує та підтримує Форум об’єднаної опозиції.

Проект спільної програми дій опозиції презентував лідер "Фронту Змін" Арсеній Яценюк. Зокрема він зазначив, що «ця програма передбачає всеосяжні зміни в цілому в країні та в житті кожного українця». Проект програми планується доопрацювати під час всенародного обговорення. Ознайомитись з документом можна на сайтах опозиційних сил.

З промовами на Форумі також виступили Олег Тягнибок, В’ячеслав Кириленко, Сергій Соболєв, Микола Томенко, Ірина Луценко. Звернення Юлії Тимошенко до учасників Форуму зачитала її донька Євгенія Тимошенко. Свою підтримку Об’єднаній опозиції також висловив у листі Віталій Кличко, який в день Форуму перебував за кордоном.

Чернігівську делегацію на Форумі представляли "Фронт Змін" та "Батьківщина". Зокрема, на сцену Форуму були запрошені керівники обласних організацій Олександр Нерета та Олександр Кодола. Серед делегатів також були присутні Віталій Корж, Ярослав Демченков, Володимир Поліщук.

«Опозиція, як на всеукраїнському, так і на рівні Чернігівської області знайшла порозуміння, і ми готові спільно йти до перемоги» - наголошують представники Чернігівської опозиції.

Сергій СЕМЕНЕНКО



Теги:Батьківщина, Фронт змін, опозиція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar