реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

В Чернігівській «Батьківщині» завершується об’єднавчий процес

Учора після засідання фракції ВО «Батьківщина» в обласній раді відбулася прес-конфренція лідера обласної організації ВО «Батьківщина» Олександра Кодоли та представників колишніх опозиційних партій «Фронт Змін» Ярослава Демченкова та партії «Реформи і порядок» Сергія Журмана.

Темою прес-конференції були об’єднавчі процеси в партії ВО «Батьківщина» на рівні області, про роботу фракції в обласній раді, плани та перспективи.

Олександр Кодола розповів про процеси задекларовані під час об’єднавчого З’їзду «Батьківщини», про вступ в «Батьківщину» колишніх членів зазначених опозиційних партій та про об’єднання фракцій у місцевих радах. Керівник «Батьківщини» представив в.о. заступника голови обласної організації «Батьківщина» Сергія Журмана, який раніше очолював обласну організацію ПРП. Також голова обласної «Батьківщини» повідомив про засідання фракції «Батьківщина» та про вступ у фракцію депутата обласної ради Ярослава Демченкова, який до цього був членом фракції «Фронт Змін», а також про обрання його заступником голови фракції.

Як зазначив О. Кодола: «Ми намагаємося не просто кількісно збільшити наші ряди, нам важлива як раз їх якість, досвід і чітка опозиційна позиція наших соратників, які виявляють бажання приєднатися до нашої політичної сили. Як раз такими і є люди, які стоять поруч зі мною. Приємно, що наша команда оновлюється молодими енергійними політиками».

Також Олександр Кодола розповів про роботу фракції. Зокрема фракція «Батьківщини» в обласній раді разом з колегами з районних рад області, спільно з народним депутатом Валерієм Дубілем провела велику роботу щодо захисту мешканців 7 районів області, а це 218 населених пунктів області, щодо порушеного Міністерством екології питання про перегляд межі зон радіоактивного забруднення внаслідок Чорнобильської катастрофи та скорочення кількості населених пунктів, які можуть бути віднесені до зон радіоактивного забруднення.

На засіданні постійної комісії Чернігівської обласної ради з питань охорони здоров’я та захисту населення від наслідків аварії на ЧАЕС при розгляді цього питання було прийняте рішення дане питання було вирішено на сесію не виносити.



Теги:Батьківщина, опозиція, Чернігівська обласна рада, Фронт змін


Читайте також



Коментарі (0)
avatar