реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Чернігівець -- чемпіон Європи!

Відомий армійський важкоатлет – командир аеромобільної роти 169-го навчального центру Сухопутних військ Збройних Сил України, що в селищі Десна на Чернігівщині старший лейтенант Василь Пашкевич виборов звання кращого важкоатлета Європи у дивізіоні «military» та став срібним призером у відкритій категорії «Open». Таке звання він здобув на Чемпіонаті Європи з пауерліфтингу за версією WPA (world power lifting associations), що відбувся у місті Іллічівськ, що на Одещині.

Участь у змаганнях взяло близько 60 учасників з України, Росії, Польщі, Молдови та Азербайджану.

Варто додати, що змагання під егідою Всесвітньої асоціації пауерліфтингу включають в себе кілька дивізіонів. Одна з них – «military» - турнір, який передбачає змагання між військовослужбовцями, правоохоронцями та спецпризначенцями різних країн світу.

У ваговій категорії до 75 кілограмів Василь Пашкевич набрав 527 кілограмів у жимі штанги лежачи, присіданні з вагою та становій тязі. За чемпіонство у важкоатлетичному триборстві військовий спортсмен отримав звання «Майстер спорту України».

- Я отримав те, до чого готувався майже цілий рік – звання «майстра спорту України», - сказав старший лейтенант Пашкевич. – В наступному році відбудеться чемпіонат світу з пауерліфтингу, де я намагатимуся вибороти призове місце у своєму дивізіоні та завоювати «Майстра спорту України» у жимі штанги лежачи.

Віктор АНУФРІЄВ




Теги:чемпіон, Українська армія, пауерліфтинг, важкоатлети


Читайте також



Коментарі (0)
avatar