реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

Чернігів прощатиметься з розвідником Євгеном Бушніним

14 лютого 2015 року, у суботу, в Катеринінській церкві відбудеться прощання з Євгеном Бушніним об 11.30. Запрошуємо всіх віддати шану ГЕРОЮ!

Розвідник Євген Бушнін, який загинув у Краматорську, родом із Чернігова

Служив у Хмельницьку, де лишилося багато друзів і однполчан. Тому Хмельницька міська рада, виконавчий комітет, уся громада міста Хмельницького з великим сумом сприйняли звістку про загибель тридцятивосьмирічного розвідника 8-го окремого полку спеціального призначення Євгена Бушніна, який загинув 10 лютого від обстрілів із реактивних систем залпового вогню «Смерч» під Краматорськом, та висловлюють щирі співчуття дружині, донці, батькам, бойовим побратимам, усім рідним і близьким покійного. співчуття розміщене на сайті міської ради.

Євген Валерійович Бушнін, уродженець міста Чернігова,- пишуть хмельничани, - був справжнім сином свого народу, палким патріотом, безстрашним чоловіком, який завжди хотів жити у єдиній та незалежній Українській державі й не міг залишатись осторонь тих подій, які розгорнулись на Сході нашої країни. Вічна і світла пам'ять про Героя назавжди залишиться в наших серцях.



Теги:Бушнін, Хмельницьк, Краматорськ, російсько- українська війна, герой АТО, розвідник


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
СЛАВА ГЕРОЮ!
Співчуття рідним.
avatar