реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чернігівський Майдан формуватиме "чорні дошки ганьби"

На чернігівському євромайдані озвучено ще одне важливе рішення: будуть формуватися списки посадовців, які причетні до порушень конституційних прав і свобод громадян в ході народного протистояння владі.

Майдан зустрів таку пропозицію схваленням, адже всі винуватці повинні бути названі поіменно -- як для історії, так і для їх дітей та внуків.

Скажімо, першим на чернігівську дошку ганьби мають бути занесені начальник юридичного відділу міської ради Павло Вовк, який підписав подання до суду про знесення чернігівського євромайдану, який заважав владі проводити свято "йолки", та суддя Чернігівського окружного адміністративного суду О.Заяць, який ухвалив рішення про розгін євромайдану. Там же опиниться і міський голова Олександр Соколов, який побоявся вийти до своїх виборців та назвав учасників євромайдану шизофреніками.

Мають великі шанси бути на чорній дошці ганьби і депутати обласної ради - члени фракції Партії регіонів, які підтримують злочинні дії влади, що б'є своїх мирних громадян.

Варто додати, що ідея "УДАРУ" про люстраційні списки уже викликала нервову реакцію прокуратури та міністра внутрішніх справ Захарченка, адже такі списки можуть зашкодити рідним та близьким внесених до них. Аякже, за свої дії треба відповідати. Час всепрощенства пройшов через пролиту кров на Майдані.



Теги:Олександр Соколов, євромайдан, Чернігів, Партія Регіонів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar