реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Черговий тур чемпіонату носівського району з футболу

24 липня відбувся черговий тур чемпіонату носівського району з футболу. В цьому турі грали між собою ФК "Цукровик" Носівка - ФК "Агрікор" Червоні Партизани та ФК "Хотинівка" - ФК "Іскра" Носівка. Команда "Маяк" Лихачів цей тур пропускала.

Цей день був днем великих рахунків. І якщо в Хотинівці передбачалася перемога носівчан, то в Носівці грали дві абсолютно рівні команди.

Вже на 4-ій хвилині матчу в ворота Цукровика було назначено пенальті, яке гості реалізували. Та не зважаючи на це - перевага була на боці цукрозаводчан, які зусиллями команди призвели до результативного пострілу Крушинського Андрія. Закінчився перший тайм з рахунком 1:1.
Другий тайм розпочався з декількох замін у складі Цукровика. Це мабуть і вплинуло на долю матчу. В другій половині гри на полі була лише одна команда і завдяки влучним ударам Хоменка Валери (з пенальті), Дикунця Ярослава та двічі Куриленка Олександра - переможця у цій дуелі було визначено. Варто згадати, що наприкінці матчу команда з Червоних Партизан не реалізувала пенальті. (Олександр Філіпов влучив у штангу). 5:1 і цукрозаводчани посідають другу сходинку у турнірній таблиці.

В іншому матчі прогнозовано перемогла команда "Іскра" з рахунком 1:7.

Джерело





Коментарі (0)
avatar