реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Черговій соколовській структурі світить кримінал

Міський голова Владислав Атрошенко заслухав звіт про результати господарської діяльності КП «Паркування та ринок». На засідання були запрошені керівники структурних підрозділів міської ради, представники правоохоронних органів та ЗМІ.

З доповіддю про стан господарської діяльності підприємства виступив радник міського голови Дмитро Федоров як член комісії, що здійснювала перевірку підприємства.

Аналізуючи господарську діяльність, представники комісії зупинились на функціонуванні паркувальних місць, яких налічується 215 – фактично в два рази більше недонадходження в бюджет, що становить більше 2 млн грн.

Вражаюча ситуація з передачею в оренду земельних ділянок, а саме, оренда деяких закінчилась, а орендарі продовжували платити оренду. Питання - кому? В результаті завуальованої передачі земельних ділянок бюджет недорахувався близько 1 млн гривень.

В результаті перевірки встановлено численні факти укладання угод керівником комунального підприємства в умовах конфлікту інтересів, що може свідчити про корупційні схеми розподілу комунальної власності.

По закінченню звіту міський голова В. Атрошенко сказав, що документи за результатами перевірки будуть передані до правоохоронних органів. Про це провідомив відділ зв'язків з громадськістю міської ради.



Теги:Владислав Атрошенко, Олександр Соколов, корупційні схеми, паркування, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar