реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Міський голова сказав про Кужельного те, про що всі говорили тихенько

На засіданні виконкому Чернігівської міської ради, де розглядалося питання про передачу у власність міської громади бази спортивного товариства "Україна" на Валу, міський голова Владислав Владислав Атрошенко відверто сказав про відомого у місті діяча Андрія Кужельного, присутнього на засіданні:

"Те, чим ти займаєшся навколо спорту, дуже було б корисно тобі почути. Напевно, десь є межа, - оцінив Владислав Атрошенко діяльність Андрія Кужельного. - Для мене прізвище Кужельний асоціювалася з ТІТУШКИ, ще кимось, кікбоксингом. Сьогодні в силу посади до мене приходить маса людей. Витрачаються гроші на спорт, гроші громади. Чомусь керувати цим усім господарством намагається пан Кужельний".

Кужельний є соратником колишнього міського голови Олександра Соколова і відверто агітував за нього. Про тітушок також у місті всі знають. Як і про те, що він "рулить" чудовою базою на Валу.

Виконком проголосував за передачу її місту. Проти був тільки секретар міської ради, ще один підручний Соколова - секретар міської ради Віктор Бистров. Утримався ще один член виконкому - Олександр Козир.






Теги:тітушки, Владислав Атрошенко, Кужельний, Олександр Соколов, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar