реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Чергова російська ракета впала

Запуск російського "Протона-М", що виводив на орбіту супутники зв'язку "Експрес-МД2" і "Телком-3", закінчився нештатно через збій в роботі розгінного блоку "Бриз-М", повідомляє РІА "Новости".
За попередніми даними, аварійна ситуація сталася на ділянці роботи розгінного блоку" Бриз-М ", виробництва Центру імені Хрунічева. Два включення разгонніка, за деякими даними, пройшли штатно, а третє так і не відбулося.

Супутник зв'язку "Експрес-МД2" створений в Центрі імені Хрунічева спільно з італійським підрозділом Thales Alenia Space. Це другий космічний апарат серії "МД", розроблений і виготовлений російським підприємством. Космічний апарат призначався для здійснення безперервної цілодобової ретрансляції потоків інформації різного напрямку в системі супутникового зв'язку і мовлення РФ.

Космічний апарат зв'язку "Телком-3" створений ВАТ "Інформаційні супутникові системи" імені академіка Решетньова "(ВАТ" ІСС ") в кооперації з російськими та зарубіжними підприємствами на замовлення індонезійської компанії РТ Telekomunikasi Indonesia Tbk (Джакарта). Супутник повинен був забезпечити зв'язок і телевізійне мовлення в Індонезії і Індокитаї
УНН



Теги:космос, Росія, ракети


Читайте також



Коментарі (0)
avatar