реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Через економію газу закриваються школи

З 520 шкіл на Чернігівщині закриваються по 7 березня 352 школи – саме стільки з них мають централізоване опалювання та використовують газ. Всі інші школи користуються альтернативним паливом, тому в них, на відміну від газовообігріваючих, навчальний процес не припинятиметься. Що ще раз доводить не тільки ціну економічних стосунків з Росією, але й потребу опалюватися торфом, дровами, соломою, лозою – всім тим, на що так багата Чернігівщина.

Обласна комісія з питань техногенно- екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішила призупинити навчання в школах, професійно- технічних та позашкільних навчальних закладах, які опалюються газом, через зниження тиску в газотранспортній мережі України.

ПАТ «Чернігівгаз» рекомендовано обмежити транспортування/розподіл природного газу на 10% (щодобово) великим промисловим підприємствам, споживачам та об’єктам теплової генерації по 6 березня.
Управління ДСНС в області зобов’язано бути готовими розгорнути пункти обігріву, в першу чергу біля закладів освіти, охорони здоров’я та соціального захисту із цілодобовим перебуванням людей у разі повного припинення газопостачання."Голос України"



Теги:закриття шкіл, Газпром, Чернігівська ОДА, економія газу


Читайте також



Коментарі (0)
avatar