реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Часті питання про епіляцію лазером Soprano Titanium

Як це працює?

Лазер Soprano Titanium пропонує переваги трьох найбільш ефективних довжин хвиль для видалення волосся:

  • Технологія Alex: довжина хвилі 755 нм забезпечує більш потужне поглинання енергії, що робить її ідеальною для найширшого діапазону типів і кольорів волосся, особливо для світлішого і тоншого волосся.
  • Діодна технологія: 810 нм - це класична довжина хвилі, що забезпечує більш глибоке проникнення у волосяний фолікул та високу середню потужність.
  • Технологія YAG: довжина хвилі 1064 нм забезпечує найглибше проникнення у волосяний фолікул, що робить його оптимальним рішенням для більш темних типів шкіри та більш товстого темного волосся.

Апарат має 2 лікувальні насадки - той же 2-сантиметровий блок, що і система Soprano Ice Platinum, плюс новий 4-сантиметровий наконечник, який скорочує час лікування на 40-50% при обробці великих ділянок, таких як ноги, руки, груди, живіт, спина та плечі.

SHR - це запатентований метод видалення волосся Alma Laser, який використовується у клініках по всьому світу. Це єдиний клінічно перевірений метод лазерної епіляції, практично безболісний. В апараті (аппарате Soprano ICE Titanium ) використовується метод Alma SHR, що забезпечує безпечне та комфортне видалення волосся. Замість того, щоб піддавати волосяні фолікули впливу одного імпульсу високої енергії, який може викликати травму шкіри, SHR працює, поступово нагріваючи дерму до температури, яка ефективно пошкоджує волосяні фолікули та запобігає повторному росту волосся, уникаючи при цьому пошкодження навколишньої тканини.

Короткі імпульси з високою частотою повторення проникають глибоко в дерму, забезпечуючи високу середню потужність та терапевтично ефективне тепловиділення. Техніка швидкого переміщення аплікатора по оброблюваній області забезпечує повне покриття, в той час як нова покращена технологія суперохолодження Titanium ICE охолоджує поверхню шкіри, запобігаючи дискомфорту та побічних ефектів і забезпечуючи практично безболісне, але дуже ефективне видалення волосся.

Яка користь?

Це безпечно, схвалено Управлінням з контролю за продуктами та ліками (FDA), воно швидке, дозволяє вписати процедури у ваш щільний графік, і ефективний курс лікування повинен призвести до необоротного скорочення росту волосся для переважної більшості клієнтів. Кожен клієнт унікальний, але ми рекомендуємо почати з курсу з 8 процедур, щоб досягти ефективного зменшення росту волосся. Хороший респондент може побачити скорочення від 60% до 85%, або навіть краще після успішного курсу регулярного лікування. У Soprano Titanium немає простоїв, лікування безболісне завдяки технології охолодження ICE всередині пристрою.

Кого можна лікувати?

Soprano Titanium підходить для лікування всіх типів шкіри, а також безпечний для догляду за засмаглою шкірою. Лазери націлені на коричневий пігмент меланін у волосяному фолікулі, біле або сиве волосся не буде порушено лазером. Чим більше меланіну у волоссі, тим ефективнішим буде лікування. Однак, ми проводимо повну консультацію перед патч-тестом, щоб визначити вашу придатність для лікування.

Скільки сеансів мені знадобиться?

Точна кількість залежить від вашого типу шкіри та волосся, проте зазвичай потрібно до 8 сеансів лікування, щоб забезпечити значне постійне скорочення росту волосся. Кількість сеансів лікування буде залежати від різних факторів, включаючи розташування, товщину і колір волосся, а також тип шкіри, наприклад, волосся на обличчі мають тенденцію бути більш стійкими, і може знадобитися від 10 до 12 сеансів лікування, а іноді і більше в дуже стійких випадках. Проміжок між сеансами зазвичай становить 4-6 тижнів для областей обличчя та 6-8 тижнів для областей тіла, що враховує цикл росту волосся. Кількість сеансів епіляції залежить від різних факторів, у тому числі від того, де знаходиться волосся, наскільки воно густе, а також від вашого типу шкіри та кольору волосся. Для досягнення найкращих результатів потрібно пройти повний курс лікувальних сеансів.

Як приготувати шкіру до лікування?

Оброблювану ділянку необхідно поголити перед процедурою за 12-24 години. Шкіра має бути чистою від кремів, парфумерії та засобів для штучної засмаги. Уникайте засмаги або тривалої дії ультрафіолету на оброблювану ділянку протягом як мінімум 2 тижнів до лікування, включаючи солярії. Якщо ви нещодавно зробили воскову епіляцію, вам потрібно почекати 5 тижнів до початку лікування.

Як працює процедура?

Процедура видалення волосся дуже проста: ви лягаєте на кушетку і влаштовуєтеся зручніше. В якості міри безпеки вас попросять одягнути захисні окуляри, які практикуючий також носитиме. Тонкий прозорий шар холодного гелю (схожого на той, який використовується в ультразвуку) наноситься на необхідну зону, щоб лазер міг легко переміщуватися по цій ділянці. Потім фахівець з лазерної обробки проведе лазерною голівкою широким рухом по області від 6 до 12 разів, як пензлик. Він запускає крихітні сплески енергії 10 разів на секунду, повільно та обережно нагріваючи волосяні фолікули. Ви відчуєте, що ця зона  злегка нагрівається, але запатентований лікувальний наконечник Dual Chill зберігає вашу шкіру прохолодною і комфортною.

Залежно від того, яка частина вашого тіла лікується, шкіра може трохи почервоніти. Час лікування варіюється в залежності від людини та оброблюваної області. Це може тривати лише десять хвилин, залежно від того, яке лікування ви проходите. Більшість пацієнтів відчувають комфортне відчуття тепла під час лікування, як при масажі гарячим камінням. Видалення волосся за допомогою лазера Soprano Titanium може спричинити легкий дискомфорт у чутливих зонах.

Як видалити волосся у перервах між процедурами?

Все волосся, яке необхідно видалити між процедурами, слід поголити, так як це найкращий метод видалення волосся до і після процедур. Ви не повинні користуватися воском або вищипувати волосся, тому що ці методи видаляють волосся на рівні їх кореня, в результаті чого немає активних волосків  для впливу на них лазером, що робить лікування неефективним.

Чого мені чекати після кожного лікування?

Ріст волосся- це природній процес організму і воно росте циклічно. Лазер Soprano руйнує волосся на активній стадії (анаген) одночасно на 3 різних глибинах волосяного фолікула. Після сеансу волосся не завжди може випадати відразу, проте протягом 2-4 тижнів воно має почати випадати. Оскільки ваше волосся росте на різних стадіях, ось чому період у 6 тижнів (4 тижні для особи) розділяється між кожним сеансом, щоб забезпечити активне зростання, яке потім націлене на наступний сеанс, тому щоразу поступово знижується загальне відростання волосся на обробленій ділянці.

Що робити після лікування?

Зазвичай після процедури шкіра стає трохи теплою і червоною, але переважно це проходить протягом декількох хвилин або декількох годин. Дотримуйтесь цих порад після догляду, щоб забезпечити максимальний комфорт після процедури.

Уникайте перебування на сонці

Ви не повинні піддавати оброблену шкіру впливу ультрафіолету або автозагару (солярії) протягом як мінімум 2 тижнів до або після лікування. Якщо ваша шкіра засмагла (активна засмага), ви наражаєтеся на більший ризик розвитку гіперпігментації або отримання опіку.

Використовуйте заспокійливий гель

Ви повинні захищати свою шкіру від сонця - якщо це відкрита ділянка, наприклад, обличчя / руки / шия, переконайтеся, що ви використовуєте крем з високим SPF кожен день, щоб уникнути засмаги (SPF 30 і вище). Якщо ваша шкіра трохи болісна, можна використовувати прості заспокійливі засоби, такі як гель алое вера. Гель допоможе заспокоїти почервоніння від лазера.

Уникайте агресивних хімікатів

Це означає відсутність відбілювачів або парфумованих продуктів, таких як ароматерапевтичні олії, протягом щонайменше 24-48 годин на оброблюваній області. Також уникайте купання у хлорованій воді протягом 48-72 годин.

Не використовуйте віск, нитки, пінцет і не вищипуйте оброблювану зону.

Ви можете голитися між процедурами. Рекомендується залишити цю ділянку у спокої на 24-48 годин після процедури, щоб уникнути подразнення шкіри.

Уникайте гарячої ванни/душа

Якщо вам робили лазерну епіляцію на тілі, краще не приймати гарячу ванну або душ (сауна) протягом 24-48 годин, оскільки це може спричинити подразнення шкіри, особливо якщо у вас чутлива шкіра.

Уникайте екстремальних вправ

Гаряча йога або аналогічні вправи протягом 24-48 годин після процедури.

Уникайте відлущування

Якщо вам робили лазерну епіляцію на обличчі, вам слід уникати суворих процедур, таких як хімічний пілінг, мікродермабразія протягом як мінімум 14 днів до або після лікування.




Теги:споживач, Краса, епіляція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar