реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Які обрати перші сережки для дитини

Жінки й коштовності — історія довжиною в життя, яка розпочинається з самого дитинства, коли на вушках малечі видніються мерехтливі прикраси, подаровані хресними батьками. Виявляється, не так просто купити кульчики для маленької дитини, які будуть для неї комфортними, адже потрібно враховувати безліч факторів: від обраного матеріалу й інкрустації до вдалої дизайнерської форми.

Які сережки обрати для дитини?

Спеціаліст проколює вушка малечі спеціальними сережками-цвяшками (пусетами) з медичного золота або сталі. Зазвичай такі прикраси інкрустовані яскравим камінцем, колір якого можуть обрати самі батьки. Після того, як місце проколу повністю загоїлося, сережки дозволено замінити. При цьому варто взяти до уваги:

  1. Матеріал, з якого виготовлені сережки. Перевагу варто віддати золоту 585 проби або сріблу 925 проби. При цьому краще, аби перші сережки були саме золотими. Срібло рекомендують носити дітям від 5 років. Таким чином вдасться мінімізувати ризик алергічних реакцій. Прикраси не повинні викликати подразнення, почервоніння чи зміни кольору мочки вуха. Якщо хочеться обрати кілька пар сережок, то біжутерію варто купувати в популярних ювелірних компаніях або на сайтах перевірених інтернет-магазинів.
  2. Вага і форма сережок. Прикраси для маленьких дітей повинні бути максимально легкими й невагомими. Інакше дитина їх відчуватиме й відтягуватиме мочку вуха. Ідеальним варіантом стануть мініатюрні пусети. Діткам шкільного віку підходять невеликі конго. При цьому важливо, аби прикраса не мала гострих деталей і додаткової інкрустації.
  3. Тип застібки в дитячих сережках. Найкраще підійде англійський замок, якщо йдеться про класичні золоті сережки. Пусети фіксуються за допомогою штифта або гвинтового замка. В такому випадку краще обирати перший варіант, який вважається менш травматичним і з високою точністю дозволяє регулювати інтенсивність фіксації. Мініатюрні конго мають свій механізм фіксації, який не завжди виявляється зручним для маленьких модниць.
  4. Додаткові дизайнерські елементи. Спеціалісти не радять обирати для дітей дошкільного віку підвіси, які плутаються в довгому волоссі й заважають повсякденній активності дитини. Красуні старшого віку можуть сміливо експериментувати. Головне, аби декоративні елементи не дряпали шкіру за вухом і не були занадто важкими.

Де купити кульчики для дітей?

Більшість ювелірних компаній пропонує окремі лінійки для маленьких красунь. Наприклад, на сайті інтернет-магазину Pandora в Україні можна купити мініатюрні сережки-пусети із символікою з улюблених мультфільмів (Мікі та Міні Маус). Також можна обирати продукцію зі звичайної лінійки, але віддавати перевагу моделям без оздоблення з дорогоцінних металів або екологічних сплавів (наприклад, сплав 14К з покриттям рожевим золотом).

Проколювати вуха малечі варто після досягнення 1 року. Раніше подібна процедура могла бути занадто травматичною. Обов’язково варто перед цим порадитися з лікарем і підібрати досвідченого спеціаліста.




Теги:споживач, Краса, სერგეი ლამბამინი, сережки для дитини


Читайте також



Коментарі (0)
avatar