реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Якісний фен для волосся - запорука краси та здоров'я

Кожен із нас постійно прагне виглядати краще і зачіска в зовнішньому вигляді відіграє одну з ключових ролей. В наш час вже складно знайти людину, яка може привести свою зачіску в лад без фену для волосся. Це корисний побутовий прилад, рука до якого сама тягнеться не лише після душу, а і просто з метою придання волоссю свіжості та зробити щоденну укладку. 

Зараз ринок побутової техніки, зокрема https://comfy.ua/ua/hair-dryer/, пропонує великий вибір різноманітних фенів для волосся. Для того, щоб знайти свого незамінного помічника, необхідно знати, що ж нам можуть запропонувати виробники цього приладу.

На що варто звертати увагу при виборі

При виборі фену для волосся в першу чергу треба розуміти технічну сторону питання, адже це основа роботи приладу.

За типами фени бувають:

  1. Побутові (призначені для щоденного домашнього використання). Вага таких фенів невелика,помірні розміри, працюють побутові фени тихо, але і функціональна сторона їх дещо обмежена. 
  2. Професійні. Прилади такого типу використовують в салонах краси, вони потужні, мають довгий міцний шнур, декілька швидкостей та режимів. Оскільки вони розраховані на щоденну постійну роботу, то виконані, частково, із залізними вставками, які не вступають в реакцію під час тривалого нагрівання і не плавляться. В салонах краси фени працюють постійно і це не впливає на якість їх роботи.
  3. Фени для дороги. Вони компактні, легкі, в них складається ручка (але не у всіх, деякі і без цієї функції зручно брати в поїздку). Їх зручно брати в дорогу.

Якісний фен для волосся - запорука краси та здоров'я

Щоб прилад повністю виправдав сподівання, то під час вибору необхідно враховувати його потужність, адже саме від цього залежить можливість фену під час роботи із волоссям різного типу, довжини. Також експерти радять віддавати перевагу фену із наявністю декількох температурних режимів та швидкостей. Від цих показників залежить якість зачіски та здоров'я волосся.

Помилки використання фену

Часто люди неправильно користуються цим гаджетом і в результаті отримують пошкоджене волосся. До найпопулярніших помилок можна віднести:

  • контакт волосся з вуличним повітрям одразу після сушки (не бажано виходити після процедури на вулицю, варто зачекати 10-20 хв);
  • намагання висушити одразу все волосся, ввімкнувши максимально гарячий режим. Спеціалісти запевняють, що потрібно шари волосся сушити поступово, щоб зберегти структуру волосся;
  • щоб захистити волосся від пересихання, то необхідно використовувати під час процедури сушіння відповідний термозахист (спрей, масло);
  • однією із найпоширеніших помилок є довготривале тримання рушника на голові одразу після миття. Це дуже негативно впливає на волосся. Необхідно приступати до сушки феном через 8-10 хв після змивання шампуню;
  • Тримання фену на близькій відстані від голови є також помилковим. Найкраща відстань - 30-35 см.

Зараз в передсвятковий період якісний і сучасний фен можна придбати за неймовірними знижками і забути про пошуки гаджету надовго, користуючись гарним приладом не за всі гроші світу.




Теги:Краса, Фен, споживач


Читайте також



Коментарі (0)
avatar