реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Час селфі з Дрімайлівки і Тупичева

Настав час міняти свої «статуси» у Фейсбук на кшталт «Щасливий в Барселоні», «Романтична у Парижі», «Радий що в Голандії» на сучасні, реальні статуси «Радий що в Березному», «Щасливий у Дримайлівці», «Духовно розвиваюсь у Халявині», «Мій рідний Тупичів».

Давайте викладати фото у куфайках і чунях з городу, з лопатами та граблями, з вилами у хлівах, фото тренінгів і семінарів для курей та голубів «як вижити на підніжному кормі». Давайте подивимось правді в очі, гарні курорти в цьому році вже нікому не світять і ми там де ми є!

Гарний час скинути все зайве, всі ілюзії які були створені роками. Настав час відверто подивитись на своє життя «без макіяжу».

Багато людей повернулись до своїх рідних і близьких, з ким нормально не проводили час рокам. Повернулися туди де все починалось, для того щоб зрозуміти, переосмислити своє життя і почати з початку, але інакше. Час заспокоїтись і навести лад у себе в голові, щоб стало легше. Час припинити безглузді перегони один з одним, тому що шлях у кожного свій. Час подумати, бо тепер на це є час!

Усім добра любі друзі! Не хворійте та видужуйте, фізично і духовно!

Архип ЧЕРНОУХ



Теги:Село, Архип Черноус, карантин


Читайте також



Коментарі (0)
avatar