реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

"Брюлики" Ганни Герман

У Ганни Герман -- нова "цяцька" -- діамантовий годинник вартістю $58 тисяч, підглянув Tabloid.

Заступник глави Адміністрації президента Ганна Герман продемонструвала новий годинник престижного бренда "Franck Muller" ще на з'їзді Партії регіонів, який відбувся 23-го квітня. До цього політик носила хронограф тієї ж фірми, але за скромнішою ціною - 50 тисяч доларів. Якщо її старий годинник "Franck Muller" був інкрустований лише двома рядами діамантів, то новий - весь всипаний "брюликами".

Хронограф заступника президентської Адміністрації виготовлений з білого золота, належить до колекції "Master square". Цю модель важко знайти в інтернет-магазинах. Там зазвичай пропонують скромні моделі цієї серії - за 30-40 тисяч доларів.

В одному з бутиків Києва, де працює "Franck Muller", модель, аналогична тій, що носить Герман, коштує 466 тисяч гривень (58 тис. доларів). В той же час з декларації про доходи Герман витікає, що у 2009 році вона заробила 235 тис. гривень, а половину цієї суми (118 тис.) їй довелось викласти за договорами позики.

Раніше Герман розповідала, що платить великий кредит за свою скромну "сільську хатинку". Сама Герман повідомила, що цей аксесуар їй подарували на день народження у 2010 році. "Ганна Миколаївна внесе цей годинник у свою декларацію наступного року, оскільки такий порядок", - пообіцяла помічниця Герман.

Невідомим залишився автор такого коштовного презенту і чи не вбачається в такому жесті корупція, зазначає Tabloid.




Теги:годинник, хронограф, Ганна ГЕРМАН, брюлики


Читайте також



Коментарі (0)
avatar