реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Британія оголосила про союз з Польщею та Україною

Британія оголосила про створення нового альянсу з Польщею та Україною

Велика Британія анонсувала створення нового союзу з Польщею та Україною. На такий крок офіційний Лондон готовий піти через загрозу російської агресії на українській території.
Джерело: Уряд Великої Британії

Про це під час виступу в Інституті Лоуі повідомила міністерка закордонних справ Великої Британії Ліз Трасс. Ініціатива створення альянсу належить саме Лондону. Такий альянс допоможе захистити Європу, – Трасс
Глава МЗС вважає, що співпраця країн допоможе захистити свободу та демократію в Східній Європі. Також Британія готує новий пакет підтримки України – мовиться про оборонне озброєння.

Ми працюємо з нашими партнерами над заходами впливу, спрямованими на російський фінансовий сектор та фізичних осіб. Ми також зміцнюємо наше партнерство після переговорів в Лондоні в грудні – і ми сприяємо новим тристороннім зв’язкам з Польщею та Україною, – повідомили у пресслужбі британського уряду.

Міністерка звернулась до всіх союзників, вона закликала активізуватись та продовжити підтримку України та впливати на Росію задля деескалації.

Віктор КАСПРУК



Теги:Україна - Великобританія, Віктор Каспрук, російсько - українська війна


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Коли в нас з‘являться українські національні інтереси? Навряд, чи британці захочуть воювати за нас на своїй території. За свої на нашій, зважилися. Американці, як завжди підтягнуться, малою кров‘ю до столу переможців.
avatar