реклама партнерів:
Головна › Новини › 

Брендові сумки: як відрізнити оригінал від підробки

Сьогодні майстерність тих, хто прагне відтворити аксесуари іменитих дизайнерів, досягає високого рівня. Через це буває досить складно визначити – оригінальна річ перед вами чи підробка. Ми вирішили дати кілька рекомендацій, які допоможуть уникнути розчарувань та придбати дійсно справжні брендові сумки

Якість швів

У першу чергу слід звертати увагу на нитки та рядки, які є одним з головних елементів візуального виявлення автентичності фірмового виробу. Нитки мають бути однорідного кольору, а рядки бездоганно виконані – рівні та цільні. Причому не тільки з лицьової сторони, а й всередині. 

Брендові сумки: як відрізнити оригінал від підробки

Фото: rechi.ua. Сумка-багет Vikele Studio Maria


Фурнітура: замки, блискавки, карабіни

Уважно огляньте всі елементи фурнітури. Оригінальні сумки обов’язково мають на них добре видиму назву бренду без помилок. Металеві деталі фірмової моделі виконані в одному кольорі без різниці у відтінку. При наявності логотипа компанії він має бути акуратно розташованим та не втиснутим у шкіряну поверхню до появи вм’ятин. Карабіни литі та відповідають величині ручок. А блискавки працюють безвідмовно та вшиті дуже якісно. 

Наприклад, елементами автентичності сумок Michael Kors є обтічна фурнітура, люверси, якщо є, мають досить великий розмір. Для моделей від Furla властива присутність шкіряних ярликів з написами “MADE IN ITALY” та “GENUINE LEATHER”. 

Матеріали преміум класу

Відомі виробники використовують для своєї продукції натуральну шкіру, яка незважаючи на тонкість виявляється дуже міцною. При згинанні шкіряної поверхні оригіналу сумка легко відновлює форму без заломів та інших ознак неякісного матеріалу. 

Фото: rechi.ua. Бежева сумка Coccinelle Neofirenze S з м'якої шкіри


Серійний номер та сертифікат автентичності 

На кожній брендовій сумці обов’язково є надійно закріплена бирка з нанесеним серійним номером. Її неможливо пошкодити чи відірвати, адже вона дуже якісно “запечатана”. На відміну від підробок, де номер немає ніякого захисту або зовсім відсутній. Також продавець повинен пред’явити сертифікат, який підтверджує те, що товар є дійсно продукцією відповідного бренду. Щоб не потрапити на вудку майстрів підробок, варто купувати сумки у надійному магазині, такому як Rechi.ua, який працює з офіційними представниками відомих брендів в Україні та пропонує виключно оригінали. 

Низька ціна

Занадто низька вартість аксесуара зразу повинна викликати великі сумніви щодо його автентичності. Навіть під час розпродажів ексклюзивні сумки не можуть коштувати нижче ринкової ціни. 

Незважаючи на те, що продукцію відомих брендів часто підробляють, уникнути помилок у визначенні оригіналу можна, якщо дотримуватися наших рекомендацій. Робіть правильний вибір та отримуйте задоволення від оригінальних брендових сумок!






Коментарі (0)
avatar