реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

"Біженці з Первомайська цілують український прапор" - Олександр Шевченко

"Дочекавшись паузи в перестрілках, батьки з дітьми тікають із Первомайська, де йдуть запеклі бої. А доїхавши до першого блок- поста, цілують український прапор" - розповідає очевидець, кулеметник 41 батальйону територіальної оборони, заступник голови чернігівської обласної "Просвіти" імені Т.Шевченка Олександр Шевченко.

Чернігівці серед сепаратистів викликають повагу і страх - про це відомо з допитів полонених, яких регулярно бере батальйон "Донбас". "Бо чернігівці виявились добрими воїнами, москалі такого не чекали" - каже Олександр.

Місцеве населення підтримує українських вояків так, що "огірки і помідори уже хоч закривай - стільки несуть".

Олександр Шевченко каже, що воюють вони з росіянами:" Коли ми були в Донецькій області, то із тисячі противника тільки кожен десятий був місцевим. А всі решта - росіяни, чеченці. Чи вони найманці, чи перевдягнені військовослужбовці, але сто процентів, що громадяни Росії. Ми тут бачимо, що воюємо з росіянами! Тому тільки провокатори промомсквоські можуть на гражданці говорити про якусь там громадянську війну. Це російсько- українська війна і ми в ній переможемо!"

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:чернігівська Просвіта, Первомайськ, Олександр Шевченко, російсько- українська війна, Луганська область


Читайте також



Коментарі (0)
avatar