реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Беззаконня зупинено!

Понад місяць у Чернігові жителі будинків на пр. Миру 17 і 17-А за підтримки патріотичних сил намагалися захистити свої законні права, припинити свавілля будівельної компанії «Ріел Кепітал Інвест» та її владних покровителів.
Протистояння досягло критичної межі: 14 травняжителі створили барикаду для захисту свого подвір’я. Представники будівельної компанії застосували проти беззахисних жінок та пенсіонерів фізичну силу. Фізичним захистом людей та руйнуванням незаконних парканів будівельників зайнялася організація "Патріот України".

17 травня Чернігівська міська організація УНП біля будівельного майданчика встановила намети та провела акцію протесту. Цього ж дня на засіданні міськвиконкому Чернігівської міської ради було розглянуто питання щодо законності будівництва в історичній частині міста 8-поверхового будинку із загальною висотою майже 30 метрів.

Заступник міського голови Олександр Сердюк відзначив, що забудовники не підготували необхідних документів, що вимагає нормативна база та не проведені громадські слухання. Ініціатор розгляду питання Володимир Ступак запропонував зупинити будівництво.
Після ґрунтовного обговорення міськвиконком прийняв рішення здійснити корегування проектно-кошторисної документації та приведення її у відповідність до вимог містобудівної документації. Міський голова Олександр Соколов також повідомив, що на час підготовки документів будівництво та проведення археологічних досліджень буде зупинено.




Теги:УНП, Патріот України, О Соколов, акція протесту, Чернігів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar