реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Безголові

Це один із найпростіших епітетів, які можна вжити до депутатів Кулівської селищної ради, які проголосували за закриття Дроздівської школи.

Школи, яка на сьогодні має 41 учня, у яку буквально за місяць прийшли 11 учнів і на підході (дошкільного віку) серед приїжджих ще десятеро. Кілька багатодітних сімей ще планували переїхати жити в Дроздівку - щоправда, тепер можуть виїжджати назад, адже мало хто з батьків погодиться, щоб їх малі діти каталися автобусами у Куликівку. Із соплями- застудами, з тратою часу. з ранніми підйомами...

А головне - це ж якими треба бути тупими, щоб бити по руках і голові тим ініціаторам, які намагаються відродити своє село?!. Біля двадцяти мешканців Дроздівки протестували з плакатами під селищною радою, але їх не тільки не пустили на сесію, але й не почули.

Що, др речі, є порушенням закону - особливо, коли не пустили ще й журналістів із Суспільного\ Чернігів. Журналіст Гордій Єрмак викликав поліцію, яка мусила зафіксувати перешкоджання професійній діяльності. Відтак сесія куликівських депутатів просто незаконна.

Чернігівський Народний Рух протестує проти знищення Дроздівської школи і закликає селян до активних дій по захисту своїх законних прав.

Василь ЧЕПУРНИЙ

PS Куликівські депутати також підмахнули закриття Виблівської та Кладьківської шкіл. Нашо нам ті вороги, як ми самі собі вороги?!



Теги:закриття школи, Куликівська ОТГ, Дроздівка


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
Закрили, мабуть, бо нема грошей і не знають де їх узяти. Якщо проаналізувати депутатський склад будь якої ради, то там переважають люди далекі від економіки. Біда в тому, що не вміємо спілкуватися, щоб вирішувати проблеми. Протест це пасивна форма реагування. Потрібно навчитися створювати робочі форми вирішення проблем.
avatar