реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Без вищої освіти

У віце-президента Національної телерадіокомпанії України Валіда Арфуша немає вищої освіти.

Про це чиновник повідомив в ефірі програми "Чорне і біле" на телеканалі ТВі. "На сьогоднішній день ще немає", - заявив він, відповідаючи на питання, чи отримав він вищу освіту.

Арфуш розповів, що він не закінчив Дніпропетровський національний університет за фахом "журналістика". "Ми, коли приїхали з братом до Дніпропетровська, в кишені було 150 доларів всього на життя, і займало більше часу не навчання, а пошук будь-яких можливостей заробляти гроші. Щоб просто нормально жити", - пояснив він.

"Я собі поставив за мету. На наступний рік мені буде 40 років. Одна з цілей це отримання вищої освіти", - заявив чиновник.

Арфуш розповів, що займається на каналі міжнародними та музичними програмами.

"Якщо б я протягом 6 місяців приніс шкоду каналу, то я б вже там не працював. Я б там не залишився сам по собі. Я показав повністю свої здібності на каналі", - зазначив він.Українська правда




Теги:Валід Арфуш, безпека, інформаційний простір, Перший Національний, нова влада


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
О! Молодець Арфуш! А ви, чухраїнці, пийте горілку! Валяйтесь на диванах і розлагольствуйте про "клятих ворогів, які гублять неньку-україну!"
avatar
2
Вот как надо идти к поставленной цели! Это лишний раз доказывает, что любые дипломы в нашем нынешнем обществе -- макулатура! Главное -- человек.
avatar
3
Это лишний раз доказывает, что страна превратилась в кумовскую страну. Где каждый устраивает на работу или своего знакомого или своего родственника. Знания и дипломы - это востребовано в других странах, но только не Украине.
avatar
4
Согласен с Патриотом! Ганьба кумам!
avatar