реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

"Батьківщина" з "Опоблоком" проти конфіскації вкраденого Януковичами

Це стало звичним - голосування «Батьківщини» і Опоблоку в унісон, заявив Бурбак

«Батьківщина» і Опоблок вкотре голосують в унісон і не підтримали законопроект про спецконфіскацію вкрадених Януковичем коштів. Про це заявив керівник фракції «Народний фронт» Максим Бурбак під час спілкування з журналістами, додавши, що за конфіскацію грошей Януковича «традиційно голосують три з половиною фракції».

«Це стало звичним - голосування «Батьківщини» і Опоблоку в унісон. Вони разом не підтримують жодних ініціатив, які пішли б на продовження курсу реформ. Натомість розхитують ситуацію в країні», - підкреслив він.

Бурбак наголосив, що коштами, які будуть повернуті до Державного бюджету внаслідок процедури спецконфіскації, буде збільшено фінансування оборонної промисловості та здійснено одноразову грошову виплату пенсіонерам, які отримають мінімальну пенсію, а також бюджетникам.

«Ми вважаємо, що режим спецконфіскації надасть можливість ті півтора мільярда доларів США, які були заарештовані Урядом Яценюка, повернути в Державний бюджет. Є законопроект №5088, яким пропонується розподіл: 50% цих грошей, а це близько 20 млрд гривень, - на підвищення оборони, а 20 млрд гривень - на одноразову виплату у розмірі 1130 грн для понад 9-ти млн пенсіонерів, які отримають мінімальну пенсію, і понад 3-м мільйонам бюджетників. Це буде відновлення справедливості», - резюмував Бурбак.Главком



Теги:Батьківщина, режим януковича, Опоблок, конфіскація


Читайте також



Коментарі (0)
avatar