реклама партнерів:
Головна › Новини › Проблема

Батюшка, не спаліть церкву!

Лишається кілька тижнів до світлого Христового Воскресіння, коли у всіх православних релігійних закладах відбудуться святкові богослужіння за участю великої кількості прихожан. З огляду на це, МНС вже розпочато роботу щодо забезпечення пожежної безпеки під час такого масового заходу.

Протягом минулого тижня рейдовою бригадою, в яку увійшли фахівці територіального управління МНС, управління Держтехногенбезпеки та представники регіональних засобів масової інформації, проведена перевірка стану протипожежного захисту ряду релігійних закладів обласного центру. В ході її увага зверталась на стан утримання електрогосподарства та приладів опалення, шляхів евакуації, протипожежного водопостачання та сигналізації, виконання заходів безпеки при користуванні свічками, на наявність в будівлях вогнегасників, знаків пожежної безпеки, планів евакуації тощо. Також настоятелям церков роз’яснено порядок дій на випадок виникнення пожежі та вручені пам’ятки, в яких відображені всі основні питання пожежної безпеки.

З цим зазначимо, що в дні святкування Великодня всі підрозділи МНС та Держтехногенбезпеки працюватимуть в режим підвищеної готовності. Крім того, у Пасхальну ніч фахівці зазначених підрозділів, члени добровільних пожежних дружин та місцевої пожежної охорони будуть чергувати безпосередньо в церквах і слідкувати за дотриманням протипожежного режиму.

ТУ МНС та УДІТБ у Чернігівській області



Теги:великдень, мнс, пожежники


Читайте також



Коментарі (0)
avatar