реклама партнерів:
Головна › Новини › Проблема

Магазин згорів, бо пожежники відпочивали

23 листопада о 5.30 ранку в с. Чорнотичі Сосницького району стався неприємний випадок, а саме – пожежа магазину «Світанок». Як виявилося, спалах магазину – нещасний випадок, та ця подія сколихнула всіх небайдужих жителів села, а саме – недбалим та халепним ставленням відповідальних осіб.
Адже, коли трапився спалах, люди, які були свідками, кинулися телефонувати до пожежної частини села Чорнотичі, але ніхто на телефонні дзвінки не відповідав.

Місцевий вчитель, Чепіга Віталій Анатолійович, особисто поспішив до приміщення пожежної та на дверях висів замок. А пізніше з’ясувалось, що чорнотицькі пожежники спокійно відпочивали вдома.

Довелося викликати пожежну машину із с.м.т. Сосниця, та коли вона прибула, ситуація була не найкраща, вже рушився дах магазину. Залишається спитати: «Чи можна було оминути це лихо?» Адже, магазин, який спалахнув і пожежна частина знаходяться на відстані близько 200 метрів. І, якби пожежники Чорнотич були на своїх робочих місцях і виїхали вчасно, то можна було б уникнути багатьох проблем. А так, власник магазину зазнав шалених збитків, а люди втратили робочі місця.

Головним залишається той факт, що коли на місце події приїхала комісія, щоб виявити причини виникнення пожежі, голова сільської ради, Ященко Олександр Олексійович, теж був відсутній на робочому місці. Чи це дивний збіг обставин??? Але чому голова сільської ради Ященко О.О. вже знаючи про таку прикру обставину, не вживав жодних заходів? Виникає ще одне запитання: «Хто повинен відповідати , щоб працівники були на своїх робочих місцях, коли сам сільський голова не виконує своїх обов’язків?» Тож, якщо питання не вирішується на місцевому рівні, то необхідно залучати вищі районні та обласні інстанції, щоб здійснити перевірку та контроль.

А жителям с. Чорнотичі залишається сподіватися, що такі нещасні випадки не заглянуть до їхньої оселі. Адже через таке недбале ставлення можна зазнати значно більших витрат і навіть людських жертв!!!

Жителі села Чорнотичі




Теги:мнс, Сосницький район, пожежники, Чорнотичі, пожежа


Читайте також



Коментарі (0)
avatar