реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Бацька видасть 33 росіян?

Якщо Білорусь видасть мсклів Україні - це буде дуже добрим сигналои для нас і тривожним дзвінком для Московії. І може стати переломним моментом у вибудовуванні стратегічного партнерства між нашими країнами. Нам конче необхідно створити балто-чорноморську вісь, Північ-Південь, як альтернативу теперішній Захід-Схід. Цього не усвідомлювала минула порошенківська влада, сумнівають, що це розуміє теперішня, але такі кроки Білорусі вселяють надію на реалізацію проекту. Країни Балтії, Польща, Білорусь, Україна, Молдова, Румунія, Болгарія, Грузія, Туреччина в противагу Московії - з її бізнес партнерами на Заході. Безпекова, економічна і, даруйте, світоглядна Балто-чорноморська вісь рано чи пізно марґіналізує Московію та пришвидшить її розпад.

P.S. Не так вже й суттєво, як укрвлада цим козирем скористається. Сам факт - дрейф Білорусі від Московії та зближення з Україною - маємо вітати. Не сумніваюся, що теперішні владці московитів продадуть назад в Московію. Ця злагоджена схема працює ще з початку війни. А, щоб не було зайвих розмов в укрсуспільстві - взамін нам видадуть трідцать прадавщіц мароженого.

Ех, Україні б націоналістичну владу та хоча б на років з десять, як її мають демоліберали останні 29 років, що відрізняються між собою лиш рилами при кориті, а не світоглядом чи суттю...

Андрій МІЩЕНКО



Теги:Андрій Міщенко, гібридна війна, Балто- Чорноморський союз


Читайте також



Коментарі (0)
avatar