реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Не спішіть плакати за Касемом Сулеймані

Начитався українських ''аналітиків'', котрі проливають крокодилячі сльози за загиблим іранським генералом в Багдаді - ''Борцем'' з антиглобалізмом, США, Ізраїлем і т.д.

Вбитий американцями іранський генерал Касем Сулеймані воював на стороні Башара Асада. Неодноразово бував в Москві. Йому приписують ''останню краплю'', котра переважила-переконала Московію вступити у війну на стороні Асада. Організував структури, котрі системно працювали-воювали проти США та її союзників, а це у свою чергу призвело до чергової ізоляції Ірану та посилення міжнародних санкцій проти країни. Що автоматично здорожчало в двічі нафту у світі. А це збільшило наповнення бюджету Мордора, відповідно, збільшило ресурс для війни з Україною. Ланцюжок логічний, зрозумілий?

У свій час, як тільки США з Ірану зняли санкції - нафта впала до 35$, мсклі проїли всі свої фонди і були на грані зайнятися своєю улюбленою національною справою - сосати х... лапу.

Так не буває - з однієї сторони ми хочемо, щоб у нас були сильні союзники у війні з мордором, а з іншої - лиємо слізки за ворогами США та її сателітів, отже за прямими чи ситуативними союзниками Московії.
Якби в Україні були при владі державники, а таке можливе лиш коли в країні проживає народ-державник, а не гівнотворець, Україна мала б пожвавити свою роботу в МАГАТЕ, сприяла б виконанню домовленостей Іраном щодо своєї атомної програми, домагалася б зняття всіх санкцій з Ірану. А це плюс один союзник - Іран. А паралельно доєднатися до коаліції держав, що воюють з Башаром - Велика Британія, США, Ізраїль та всі сунітські країни (там де газ та нафта). Не найгірша була б компанія в боротьбі з Московією. А без дорогої нафти і газу - на Московії утвориться з сорок держав. А це сорок посольств в Києві, а це друк в Україні їхніх паспортів, національної валюти, експорт нашої зброї, техніки, збіжжя, технологій, зрештою тої ж революції і т.п для союзних Україні держав, що постануть на території теперішньої РФ.

Але хто би то тим ся переймав? Забудьте про ту дурню, що тут нашкробав. Курча, де мій пульт від тєлєвізара, хто забрав пульт? Там починається новий сезон дізєль шоу, 95 кварталу, блт, де мій пульт? Повбивав би...

Андрій МІЩЕНКО



Теги:Ірак, Іран, Андрій Міщенко, гібридна війна, Касем Сулеймані


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
В этой грустной истории нет правых.Действия американских военных не что иное как злочин на территории иностранного государства.Действия иранских спецслужб ничем не лучше чем действия американцев.Посмотрите во что превращён Ирак где американцы хозяйничают как хотят.ООН конечно по этому поводу молчит, ещё бы этот праобраз правительства всей планеты находится под мощной финансовой лапой Вашингтона и ничего путного в этой ситуации предпринять не может.Хотя американские войска уже давно должны быть выведены из Ирака после проведения там демократических выборов.Теперь следует ожидать увеличение напряжённости в регионе которая может перерасти в крупный военный конфликт.Американцы наивно себе присвоили понятие что только они умеют обращатся с высоким технолгиями.В Иране это умеют делать не хуже.Теперь следует ожидать нападения с помощью дронов на американских военных и на военное имущество.Кроме того Иран не один,у него всегда были влиятельные помощники как Россия и Китай которые очень заинтересованы в уменьшении мировой военной экпансии Соеденённых Штатов.Но напрямую вторгнутся в Иран Вашингтон вряд ли решится потому что это будет второй Вьетнам.Иран это не Ирак однозначно.
avatar