реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Азартні ігри: порушено сім кримінальних справ

Низку кримінальних справ порушила прокуратура в ході перевірок додержання вимог законодавства у сфері грального бізнесу
Прокуратура Чернігівської області організувала перевірки додержання вимог Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні». Лише за останній місяць за результатами таких перевірок порушено 7 кримінальних справ, внесено 12 документів реагування.

Зокрема, 19 січня прокуратурою області порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України за фактом зайняття гральним бізнесом із використанням 15 гральних автоматів в місті Щорс. Гральні автомати опечатані та вилучені. Ведеться слідство.

Перевіркою встановлено, що в Інтернет-кафе на проспекті Миру, 50 у м. Чернігові організовувались та проводились азартні ігри на 16 гральних автоматах та 7 комп’ютерах. За ч. 1 ст. 203 КК України порушено кримінальну справу. Ведеться слідство. До суду направлено позовну заяву про застосування до орендаря приміщення фінансових санкцій в розмірі 7,5 млн. грн.
Аналогічну справу порушено за фактом зайняття гральним бізнесом у приміщенні Інтернет-клубу на проспекті Миру, 21 у м. Чернігові. Вилучено 12 гральних автоматів та 9 комп’ютерів із встановленим програмним забезпеченням для проведення азартних ігор.
Крім того, органами контролю, які були залучені до перевірок, складено 12 протоколів про вчинення адміністративних правопорушень, до відповідальності притягнуто 9 осіб. В цілому в результаті проведених заходів вилучено 76 гральних автоматів та 32 комп’ютери. Перевірки тривають.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області




Теги:Азартні ігри, гральні автомати, Щорс


Читайте також



Коментарі (0)
avatar