реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Громадою відправимо гральні автомати на звалище

Працівники міліції Чернігівської області продовжують вести наполегливу роботу з протидії незаконному гральному бізнесу, осередки якого, попри законодавчу заборону цього виду діяльності, періодично виникають у різних населених пунктах області.

Загалом від початку року на Чернігівщині припинена діяльність 18 гральних закладів, де надавалися послуги азартних ігор. Вилучено майже 200 автоматів, півсотні комп’ютерів-симуляторів, 3 сервери та грошові кошти в сумі близько 15 тисяч гривень.

Успіх цієї роботи великою мірою залежить від небайдужості громадян. Кожен житель Чернігівщини повинен виявляти чітку громадянську позицію та, якщо йому відомі подібні факти протизаконної діяльності підпільних гральних закладів, повідомляти про це до міліції для вжиття заходів щодо припинення кримінального бізнесу.

Вся надана інформація буде перевірена та задокументована. В разі її підтвердження до порушників закону вживатимуться відповідні заходи, винні будуть притягнуті до відповідальності.

Міліція закликає всіх небайдужих жителів Чернігівщини до спільної боротьби з тим злом, що його несуть у собі підпільні осередки грального бізнесу. Якщо вам відомі подібні факти, просимо повідомляти за телефонами довіри: УМВС України в Чернігівській області — (0462) 619-102, Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС в області — (0462) 619-814. Жодне з ваших повідомлень не залишиться без належного реагування.

СЗГ УМВС України
в Чернігівській області



Теги:ігровий бізнес, Азартні ігри, гральні автомати


Читайте також



Коментарі (0)
avatar