реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Автомобіль мера має запах корупції?

"Демократичний альянс" заявляє, що передача міському голові Чернігова Олександру Соколову в безоплатну позичку автомобіля Тоуоtа Саmrу вартістю від 265 до 425 тисяч гривень містить ознаки корупції.

Міський голова є публічною посадовою особою, яку обрали мешканці міста Чернігова і від яких він отримує зарплату. Він не має морального права користуватись дорогими приватними подарунками (як безкоштовна оренда багатовартісного автомобіля) на момент виконання своїх обов’язків.

Отримання автомобіля в безоплатне користування від Чернігівської обласної організації Спілки ветеранів ніщо інше як ширма, за якою стоять приховані від громадськості домовленості приватних власників з мером. Ми вважаємо ганьбою для міста той факт, що міський голова Олександр Соколов, маючи достатньо службових автомобілів, вдався до схеми, схожої на корупційну оборудку, з метою покращення власного комфорту.

"Демократичний Альянс" звертається до прокуратури з вимогою перевірити факти отримання міським головою автомобіля в безкоштовне користування на наявність в них корупційних діянь і в разі виявлення таких фактів порушити кримінальну справу.

Ігор АНДРІЙЧЕНКО, голова Чернігівської обласної організації ПП «Демократичний Альянс»
Детальніше читайте в газеті "Сіверщина" за 16 лютого.



Теги:Олександр Соколов, Корупція, афганці, Демократичний Альянс, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
однозначно криміналом віддає! Головне, що всі це знають, але ніхто за це не відповість... Людей зовсім ні за що рахують...
avatar