реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Автобус наїхав на паломників

Прокуратура області здійснює процесуальне керівництво розслідуванням обставин ДТП, в якому постраждало 12 паломників

До Прилуцького міського відділу міліції 24 червня о 15.45 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі Чернігів- Ніжин-Прилуки.

На місце події виїжджали Прилуцький міжрайонний прокурор Олександр Бондаренко, слідчо-оперативна група Прилуцького МВ УМВС України в області

Установлено, що о 15.40 автобус «Богдан», на якому група паломників з м. Києва та Прилук здійснювала поїздку до Оптиної Пустині в Калузьку область Російської Федерації, через механічну поломку здійснив зупинку неподалік с. Мала Дівиця Прилуцького району. Частина пасажирів вийшла з автобуса на обочину дороги. В цей момент водій автомобіля ВАЗ-211130 мешканець Ніжина, 1957 р. н., який рухався у попутному напрямку, не впорався з керуванням, виїхав на праве узбіччя, де здійснив наїзд на дванадцять пасажирів автобуса.

В результаті аварії 12 постраждалих з травмами різного ступеню тяжкості госпіталізовано до Прилуцької центральної районної лікарні.
Слідчим управлінням УМВС України в області відомості за фактом ДТП внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України. Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснює прокуратура Чернігівської області. Хід слідства взято на особистий контроль прокурором області.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області



Теги:Оптина пустинь, Прилуки, ДТП, Паломники


Читайте також



Коментарі (0)
avatar