реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Атрошенко та Рудьковський за Чорноморський флот Росії ?

Верховна Рада України не проголосувала за денонсацію харківських угод -- не вистачило голосів. Ці угоди закріпили перебування Чорноморського флоту Російської Федерації в Україні надовго за міфічне здешевлення російського газу. Зрозуміло, регіонали та комуністи голосували проти. Але й опозиція також не дала потрібної кількості голосів.

Так не проголосували 22 депутати від "Батьківщини", 8 депутатів від "УДАРу" і навіть брат головного свободівця Тягнибока.

З чернігівських (чи умовно чернігівських) висловилися за відміну окупації Севастополя Чорноморським флотом народні депутати Сергій Аверченко ("УДАР"), Руслан Марцінків ("Свобода") та Олег Ляшко (позафракційний).

Зате проти голосував комуніст Губар, а депутати Владислав Атрошенко та Микола Рудьковський (фракція Партії регіонів) не голосували. Хоча були зареєстровані.

Прогуляли засідання народні депутати Валерій Дубіль (ВО "Батьківщина"), Іван Куровський(фракція Партії регіонів) та Ігор Рибаков (позафракційний).



Теги:Атрошенко, Дубіль, Рудьковський, Чорноморський флот


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Кляті тушковані запроданці! 22 быдлоопзиційні зрадники! І як тепер ці опозиціонери в очі людям дивитися будуть?! Проте,це вже риторичне питання, на жаль...
avatar
2
Як голосувати, так завжди в "опозиції" нічого й не виходить.Хіба не так? Жодного разу ще не було чіткого визначення з важливого питання. Та воно й не дивно, адже хто там-відомо.
avatar
3
А хіба ще під час минулої передвиборної кампанії не було видно, що приміром "помаранчевий губернатор" потенційний регіонал? Розіграли з Ст.ПРокопенком гру в доброго та поганого слідчих. Тепер по принципових питаннях буде голосувати так, як Чечетов махне, інакше знищать бізнеси й заборонять піаритися.
avatar