реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

"Антихвашизм" від Чечетова під німецьку пісеньку

«ФАШИСТИ МАЙБУТНЬОГО БУДУТЬ НАЗИВАТИ СЕБЕ АНТИФАШИСТАМИ» (Уінстон ЧЕРЧІЛЬ)

Організований партією російсько-совєтських нацистів «антифашистський» мітинг у Чернігові, на який за допомогою адмінресурсу зігнали учнів, вчителів і бюджетників міста і області, виглядав жалюгідно.

Найспритніші учні технікумів, яких пригнали на Красну площу у «добровільно-примусовому порядку» і поставили під прапори Регіонів, втекли із заходу ще до його початку.

А у маршрутці можна було почути не зовсім політкоректні вислови студентів місцевих вишів стосовно відміни лекцій і примусу відвідування блакитнопрапорного збіговиська.

Цікаво, яким терміном (нацизмом, фашизмом чи тоталітаризмом) можна назвати примус до участі в акції конкретної партії в країні, яка номінально сповідує європейські цінності? Як пояснити жертву заради цього робочим і академічним часом? А присутність офіційних осіб місцевого самоврядування і за сумісництвом очільників організацій зі словом «Європа» в назві на трибуні?

Так, зовсім, забули… Окрім глибокої стурбованості фашизмом в Україні (щоправда, усі спікери обходили конкретику), з трибуни закликали йти у… Європу. Так, саме туди. Виглядало це приблизно так, ніби людей зігнали в точку збору і оголосили замість ГУЛАГу нову сонцесяйну перспективу. Хоча тхнуло від цього маразму не менше, ніж від перспективи ГУЛАГу.

На довершення театру чи то абсурду, чи погано замаскованого злочину виступив Чечетов. Бризкаючи слиною, цей совєцько-російський нацист назвав частину української нації, яка боролася проти комуністичних поневолювачів аж до 1960-го року, «мишами зі схронів».

Принагідно нагадаємо, що термін «фашизм» має суто італійське походження і несе в своїй основі уявлення італійців про порядок. Німецький нацизм пропагує расову зверхність. В цьому сенсі російсько-совєцький нацизм організаторів сьогоднішнього маразматичного заходу перевершив «класиків» як у ставленні до українців, так і у методах насильницького примусу до статистів-учасників. При цьому експлуатація європейських ідей перетворила дійство на фарс в особливо гротескних формах.

- Чи знають про таке у Європі? - запитували колеги-журналісти один одного.

Цікаво, що жоден з опитаних учасників акції, які тримали плакати зі словом «фашизм», не зміг пояснити значення цього терміну (див. відео нижче) крім того, що українського фашизму чи нацизму як такого в Україні просто не існує. Просто існує українофобія совєцько-російських нацистів, для яких український націоналізм на 22-му році номінальної «незалежності» має той самий «функціонал», що для чорта сковорідка. Виходить, організатори відлупцювали самі себе по потилиці? У цьому смислі як ще раз не згадати крилатий вислів Черчіля?

Але слід віддати належне організаторам – вони великі гумористи. Відома німецька мелодія «Oh du lieber Augustin» органічно вписалася у розіграний спектакль абсурду:

Високий Вал



Теги:антифашисти, день Європи, Партія Регіонів, Чечетов


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Той геноцид проти власного народу, який робить сьогодні партія влади - економічне падіння, безробіття, моральна розруха, розвал сімейних традицій, знищення тих, хто по іншому живе і думає - о це і є фашизм. А все інше, це від лукавого.
avatar
2
временщики, которые разыгрывают перед нами спектакли! сначала привели Свободу в Раду, это ведь ни для кого не тайна! потом провальную акцию "Вставай, Украина" провальной ОО проспонсировали, уничтожив тем самым все желание противостоять и бороться против существующего режима, а теперь еще и сами решили взять непосредственное участие в спектакле, чтобы мы поняли, что фашизм непобедим и даже не пытались бороться! а мы еще говорим, что власть бестолковая, а оказывается они когда нужно отлично во всем разбираются!
avatar