реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

"Антифашистський марш", що з глузду з'їхав

Антифашистський марш. З глузду з'їхати… Які фашисти? Де фашисти? Чому фашисти?

Читаю Постанову президіуму ради Організації ветеранів України про боротьбу з фальсифікацією історії Великої Вітчизняної війни та неофашистською ідеологією. Від подиву очі лізуть на лоба: націонал-шовіністична ідеологія фальсифікує історію в цілому, а особливо історію ВВв, героїзує бандитів ОУН-УПА, пропагандує культ насилля і т. д. у такому ж дусі.

То це що ж виходить, якщо ти носиш вишиванку, не соромишся рідної мови, цікавишся правдивою історією своєї країни і вболіваєш за її майбутнє – то ти фашист і бандит? Мені особисто неприємно було чути на вулиці зневажливий шепіт за спиною: «Он смотри, бандеровка пошла», коли я була вдягнена у вишиту сорочку у будній день.

А чому ж ніхто не бореться з комуністичною партією, не забороняє її, адже стільки крові пролив український народ саме за комуністичного режиму? Голодомор, розстріли, репресії – то хіба не культ насилля? І хто насправді перекручував історію і замовчував факти цільового винищення української інтелігенції? Чому українці, будучи незалежними вже не перший рік, мають постійно комусь доводити, що вони – господарі у своєму ж домі?

Не хочеться зараз аналізувати діяльність та ідеологію сучасних політичних партій України, бо це довга справа. Але мені здається, що усі ці антифашистські заходи – це вже якийсь політичний маразм. От тільки коли він закінчиться?

Ольга ПРАВДИВЕЦЬ,
голова куликівської "Просвіти" імені Т.Шевченка



Теги:Куликівка, антифашисти, Просвіта, Голодомор, Рада ветеранів


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
"усі ці антифашистські заходи – це вже якийсь політичний маразм", это не маразм, это хорошо спланированная политическая игра, цель которой президентские выборы-2015! и кстати многие, кто были 18 мая в Киеве поняли, что Вставай не была нужна ни людям, ни лидерам оппозиции, ведь ничего реального так и не было предложено, пустые лозунги, обещания и все! а знакомый рассказывал, что из Закарпатья люди приехали, поверили ОО, а в результате их разочарованию не было предела!
avatar