реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Анонс газети "Сіверщина" за 14 червня

"Сіверщина" -- справжня газета! Так себе позиціонує це видання, до голосу якого прислухаються влада, партії і виборці. Адже "Сіверщина" -- це майже 20 років служіння українській ідеї.

В цьому номері тему Євро- 2012 представляє порівняльний аналіз України і Польщі, здійснений Петром Антоненком, та його ж рефлексії після гри Україна -- Швеція.

"Сіверщина" пише про гетьманський Батурин, у якому нещодавно гостювала редакція. Також до дня медичих працівників -- розповіді про ліки від гіпертонії та раку (звичайний чистотіл!). Буревій також представлений на сторінках видання.

У номері загадкова Чернігівщина представлена розповідями Інеси Фтомової про дивне озеро біля Сосниці та первісний календар у Мезині Коропського району.

Що вони їдять? -- питає "Сіверщина" про закупівлі для ідалень влади продуктів по самашедших цінах. А Сергій Аверченко розповідає про чернігівське засідання Комітету Верховної Ради, який нав'язує невигідні українцям законопроекти про працю. Є інформація про новий суд над чернігівським чиновником -- корупціонером. Його визнав суд винним і ...залишив на посаді.

Розклад руху поїздів, іменинники тижня, прогноз погоди та масу іншої корисної інформації також знайдуть передплатники газети в наступному її номері. Ще раз нагадуємо: інтернет- видання і газета не дублюють один одного! Тож передплачуйте газету "Сіверщина" по всій Україні!



Теги:буревій, євро- 2012, Корупція, Сергій Аверченко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar