реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс газети "Біла хата" за 9 вересня 2010 року

Сьогодні влада киває на опозицію, що вона винна у дестабілізації, підбурює населення і додає, що в Україні справжньої опозиції не існує. Про зростання цін на основні продукти харчування, комунальні послуги та закриття владою так званих «секонхендів» у публікації «Ох, дограються!»

Осінь вступила в свої права. Про цю пору року розмірковує знаний не тільки на Чернігівщині, а й поза межами області, кандидат сільськогосподарських наук Михайло Курдюк.

Ви звикли класти дитину відразу в ліжко, коли вона захворіє? Даремно! Вчені стверджують: якщо температура не вище 38˚С, маляті треба менше лежати і більше рухатися. Застуду можна вилікувати не тільки гарячими ніжними ваннами і чаєм з малиною, а ще й ... гімнастикою. Про гімнастику як профілактику і лікування застуди розповідає лікар-пульмонолог Чернігівської міської лікарні №1 Іван Тельнов.

Загальновідомо, що вітаміни необхідні для нормальної життєдіяльності організму, особливо дитячого, адже в ньому обмінні процеси відбуваються набагато швидше, ніж у дорослих. Раніше вибір вітамінів можна було перерахувати на пальцях. Сьогодні медична галузь пропонує десятки, а то й сотні назв вітамінів. Як розібратися молодим батькам у цьому розмаїтті? Поради дає чернігівський фармацевт Віктор Кошовий.

Досить часто молоді мами й тата починають хвилюватися, якщо в їхнього малюка, якому виповнилося вже дев’ять місяців, не з’явилося жодного молочного зуба. Чи дійсно треба хвилюватися з цього приводу? На сторінках «Білої хати» консультації дає завідувачка 1-го відділення Чернігівської дитячої стоматологічної поліклініки Надія Ахтирко.

Який порядок обчислення пенсії за інвалідністю громадянам, які постраждали внаслідок аварії на Чорнобильській станції? Чи мають право на додаткову (пільгову) пенсію кочегари котелень? Про це та інше — у рубриці «Хатня всячина».
А в рубриці «Ерудит» «Біла хата» вперше пропонує «Хатні ігри».
Тож передплачуйте і читайте обласну щотижневу газету для всієї родини.




Теги:вересня, Газета, хата, Біла хата, біла, Чернігів, Анонс


Читайте також



Коментарі (0)
avatar