реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс газети "Біла хата" за 16 вересня

Цього тижня Чернігівська обласна газета для всієї родини «Біла хата» пропонує читачам порозмислити над урядовими рішеннями щодо виплати субсидій населенню. Повернення до такого виду компенсації населенню через подорожчання вартості за користування газу, іншими комунальними послугами — це є панацея чи безвихідь? Цій темі газета надає спеціальні публікації.

Про будні обласної міліції читайте матеріали під рубрикою «Обов’язок і право». Також газета розповідає про те, як старанням працівників спецпідрозділу «Беркут» вдалося «побавитися» зі справжньою зброєю школярам і що з того вийшло. Про це в публікації «Міліцейський урок».

Пенсійну тему тижневик продовжує консультаційними запитаннями та відповідями.
Якщо особа одержувала пенсію за особливі заслуги, чи має право донька або син на встановлення відповідної надбавки до своєї пенсії після смерті пільговика?

Про таку небезпечну хворобу як сказ чули усі. Але ж чому тоді не зменшується кількість випадків щодо укусу людей тваринами? Що треба знати про цю хворобу і як її запобігти? Читачам дає конкретні поради лікар Чернігівської обласної санепідемстанції Неллі Нестеренко.

Настав сезон продажу овочів. Ви плануєте їх реалізувати? Як продати вигідно овочеву продукцію без зайвих клопотів розповідає інспектор сектора по зв’язках із громадськістю Державтоінспекції Чернігівської області, капітан міліції Сергій Борздий.

Розпочався новий навчальний сезон у навчальних закладах. Чи можна взяти кредит на навчання студентів, про це в інформації завідувачки сектора зв'язків зі ЗМІ державної податкової інспекції у м. Чернігові Ірини Берегової.

Що корисніше для людського мозку? Чи треба йому відпочинок? Які процеси відбуваються в мозку під час сну?

Щоб дізнатися про все це, треба читати щотижневик «Біла хата»




Теги:вересня, Газета, четвер, хата, Біла хата, 16, біла, Чернігів, Анонс


Читайте також



Коментарі (0)
avatar