реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс газети "Біла хата" від 14 жовтня

Монети царської чеканки 1835-1912 років та мисливський набій виявили у громадянина Російської Федерації співробітники Чернігівської митниці та прикордонники у пункті пропуску «Миколаївка». Подробиці цієї події у спеціальному репортажі керівника прес-служби митниці Світлани СТРИЖАК.

Ще один сучасний ринок з’явився у Чернігові. Де саме він розташований та що там покупці зможуть придбати — про це читачі зможуть довідатися з інформації кореспондента газети «Біла хата» Валерія Сенчука.

Група ентузіастів з громадської організації «Зоошанс» нещодавно провели в обласному центрі спеціальну акцію. Про мету цієї акції розповідає власний кореспондент тижневика.

«Біла хата» продовжує публікацію Надії Галковської про «Історію одного дому». Цього разу авторка пропонує виклад матеріалу про страшні чорні дні 1918 року, коли родині Дзвонкевичам, як, власне, і багатьом іншим, довелося ховатися від банд, що орудували у навколишніх селах поблизу Чернігова.

Понад 100 корів шотландських абердинів з’явилися на Варвинщині. Про продуктивність цієї породи та про перспективи м’ясомолочної галузі — у спеціальній добірці, підготовленій прес-службою компанії «Дружба-Нова», яка знаходиться у Варві.

Кожен, хто хоча б трохи жив у селі, не з пліток знає, що таке «сусідські війни». Завжди знайдуться невдоволені сусіди, яким то межа не там проходить, то гілки з вашого дерева дають тінь на їхню городину, чи то ваші кури залізли в їхній город і нашкодили. Зазвичай такі суперечки далі нецензурної лайки через паркан не йдуть і викликають у випадкових свідків лише посмішки, але бувають ситуації, коли такі інциденти закінчуються трагічно.

Про реальну ситуацію з кримінальним відтінком, що сталася у Бахмацькому районі, йдеться у розповіді працівника УМВС Бориса Коновченка «Сусідські війни».

Такі навчальні заклади як школи нерозривно поєднані зі спортом. Про цікаві змагання-вікторину у рамках спортивної програми «Податкова ліга» — у матеріалі Ігоря Закружного.

У рубриці «Затишок у хаті» для багатьох читачів тижневика стануть у нагоді практичні поради директора будівельної фірми «МЖК-Сервіс» Ігоря Желдака щодо збереження тепла у помешканнях. Як краще утеплити підлогу, стіни, вікна, які сучасні матеріали містять найкращі теплоізоляційні властивості, і які існують способи збереження тепла — про все це у матеріалі «Як уберегти тепло».

Чи впливає на наш настрій їжа та чи замінюють сучасні напої, які пропонують нам у торговельній мережі, такі традиційні напої для українців, як, наприклад, узвар, про все це в обласному тижневику «Біла хата».




Теги:хата, Чернігів, 14, Анонс, Газета, Біла хата, жовтня, біла, тижневик


Читайте також



Коментарі (0)
avatar