реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс газети «Біла хата» від 5 травня 2011 року

Редакція обласного тижневика «Біла хата» з радістю повідомляє своїм читачам про те, що з цього номера газета збільшила кількість сторінок, а отже, розширила обсяг інформації. Важливо те, що для читачів, які завжди хочуть бути зі своєю газетою, вартість тижневика залишається незмінною — один номер за передплатою коштуватиме 95 копійок. У роздріб — ціна підвищується до 1 гривні 40 копійок.
Незважаючи на те, що вартість одного номера газети залишається найнижчою серед інших періодичних видань в області, редакція обіцяє своїм читачам надавати якісну й корисну інформацію.

Серце матері не знає кордонів — і ніякі морські хвилі, снігові заметілі, кілометрові височенні гори не поставлять заслін материнському почуттю. Недарма істина підтверджує: у дитини заболить пальчик, а в матері — серце. Про це розмірковує у своїй публікації редактор тижневика. До того ж редакція газети «Біла хата» нагадує, що в цьому році День матері співпав із Днем Великої Перемоги.

Сторінка «Здоров’я» пропонує своїм читачам консультації лікарів із різноманітних питань.

У рубриці «Історія з конверта» продовжується публікація про тих людей, які свого часу насмілилися посміятися з каліки.

«Дитяча кімната», окрім різних ребусів та загадок, вміщує захоплююче оповідання Юрія Збанацького «Щедрий їжачок», який у роки Великої Вітчизняної війни врятував солдата.

Сторінка «Обов’язок і право» продовжує знайомити читачів зі змінами щодо спадкового права. Консультацію надає начальник Головного управління юстиції в Чернігівській області Олександр Карнабеда.

За останні два місяці на адресу редакції «Білої хати» надійшло кілька листів, які стосуються теми аліментів. На численні запитання читачів щодо утримання дитини відповідають досвідчені юристи.
Настав час садити картоплю. Про цікаві методи посадки цього овочу, які застосовують на Чернігівщині, розповідають журналісти тижневика.
«Біла хата» — ваша газета!




Теги:Газета, 2011 р. поради, 5 травня, Біла хата, Анонс


Читайте також



Коментарі (0)
avatar