реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс газети "Біла хата" від 30 вересня

Діти—безбатченки. Як їм живеться? Чи часто вони думають про своїх матерів, які виїжджають у пошуках кращої долі за кордон? Про це у своїй нотатках розмірковує кореспондент тижневика.

Вони були молоді і кохали одне одного: Микола із села Матвіївка Сосницького району і Олена — з Новгород-Сіверського. Та сталося так, що він загинув в далекій мусульманській країні. Але жінка і досі чекає на нього… Про збережене кохання, яке не втрачено і через кілька років, йдеться в публікації Сергія Кордика «Спасибі, що ти є!»
Після спекотного літа настала дощова осінь. А чи здатні водії змінювати свій стиль водіння під час дощу? Як треба керувати своїм авто у таку погоду, розповідає експерт з автосправи тижневика «Біла хата» Микола ВАЩЕНОК.
На дорогах Чернігова та області все більше автотехніки. Іноді буває і так, що на центральних вулицях уже з’являються «пробки», неначе на дорогах у Києві. А тому не дивно, що часто трапляються аварії. Як же діяти водіям, якщо їхнє авто зазнало аварії? З цього приводу конкретні поради дає читачам тижневика «Біла хата» Сергій Борздий, інспектор сектору по зв’язках із громадськістю Державтоінспекції Чернігівської області.
Про цілющу рослину, яка визнана як суто чоловіча, розповідає травознай Іван Просяник. Її використовують не тільки при лікуванні деяких недуг, а й в кулінарії. Про цікаві й корисні рецепти з цієї рослини розказує координатор української мережі ресторанів «Гармидер» Андрій Борсук.



Теги:вересня, Газета, хата, Біла хата, 30, біла, Анонс


Читайте також



Коментарі (0)
avatar