реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс газети "Біла хата" від 2 грудня 2010 року

В Україні з 1 грудня 70% ліків почали відпускати тільки за рецептом. За словами міністра охорони здоров‘я Зиновія Митника, це зменшить кількість випадків самолікування. Про особливості нових рішень Кабміну розповідає читачам тижневика генеральний директор комунального підприємства «Ліки України» Світлана Пасталиця.
Після публікації про нагородження державною відзнакою «Мати-героїня» багатодітних сімей із Чернігівщини («Біла хата», № 61 від 25 листопада) до редакції зателефонувала мати багатодітної сім’ї з Чернігова і зауважила, що ми написали «про піклування з боку Президента інтересами багатодітних родин, але насправді пільги таким сім’ям припинені». Цього разу ¬на шпальтах газети — юридична консультація щодо пільг багатодітним родинам.
Через несприятливу погоду, значно почастішали випадки травмувань людей.
Конкретні поради з дотримання простих правил щодо того, як уберегтися від значних неприємностей у період ожеледиці, дає нашим читачам Юрій Мирюта з Управління з надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Чернігівської міської ради.
Як повідомляє відділ зв’язків із громадськістю УМВС України в Чернігівській області, останнім часом знову почастішали "телефонні" шахрайства. Як не потрапити на гачок шахраїв? Газета «Біла хата» дає можливість своїм читачам ознайомитися з потрібними міліцейськими порадами.
На Валу постійно саджають деревця, але вони засихають, адже ніхто їх не доглядає. Зате напередодні чергових виборів, аби потрапити до міської чи обласної ради, кандидати задля піару висаджують тут певну кількість дерев. А чи прижилися вони, чи ні — це вже нікого не турбує.
...Коренева система стає зовсім слабкою і не в змозі утримувати стовбур. Отже, щоб не було потім крику через спиляні дерева з огляду на інциденти та протести, які трапляються в інших регіонах, їх просто отруюють задля звільнення місця під забудову.
Про повалені дерева на Валу та чи стоять за цим чиїсь корисні інтереси розмірковує на сторінках газети «Біла хата» журналіст Валерій Сенчук.
Під рубрикою «Господиням на замітку» корисно-практичні поради жінкам дає координатор української мережі ресторанів «Гармидер» Андрій Борсук. Цього разу у випуску читачі дізнаються щоб треба робити, аби фрукти не темнішали та все, що пов’язане з використанням у кулінарії курячих яєць.
Редакція «Білої хати» сподівається, що рубрика «Магія ароматів» принесе нашим улюбленим жінкам неабияку користь. Адже відомо, що парфуми — це невід’ємна частина будь-якого образу. За їх допомогою можна підкреслити свою індивідуальність. «Легкі» аромати дарують веселий літній настрій, «важкими» варто доповнювати вечірній образ пристрасної та бажаної жінки чи загадкового та спокусливого мачо.
Про деякі пікантні нюанси стосовно використання парфумів розповідає на шпальтах тижневика продавець-консультант відділу «Красуня», що в магазині «Прогрес», Діана Сугоняко.
А у «Вітальні «Білої хати» цього разу новий гість — чернігівський міський голова Олександр СОКОЛОВ. На запитання кореспондента тижневика, яка для нього найулюбленіша їжа, він відповів, що понад усе полюбляє страви з картоплі. «Без неї — жодного дня», — відповів мер м. Чернігова. Для читачів тижневика «Біла хата» подає декілька «картопляних» рецептів гостя рубрики — Олександра Соколова.
Який він, ритм нашого життя? У багатьох із нас він досить напружений. Століття інформації та високих швидкостей змушує жити і працювати у прискореному темпі. Ми втомлюємося. Робота, дім, робота — нескінченне коло, а відпочинок, зазвичай, увечері, перед телевізором, заїдаючи втому їжею. Така вона, реальність більшості... Як краще відпочити після напруженого трудового дня? Чи існують альтернативні джерела для релаксації, окрім перегляду телевізійно-розважальних програм? З такими запитаннями ми звернулися до психолога з Чернігова Володимира АЛЄКСЄЄНКА. Про це йде мова у рубриці «Релаксація».

Не дивлячись на те, що з моменту оголошення тижневиком конкурсу «Хато моя, біла хато» пройшло зовсім мало часу,, до редакції вже надійшло кілька цікавих матеріалів. Газета «Біла хата» продовжує друкувати нові розповіді своїх читачів.

Не менш цікавою інформацією для читачів буде рубрика «Чутки і факти», в якій цього разу можна довідатися про те, що думають прості люди про податки і зарплатню, яка буде заробітна плата у чернігівського міського голови Олександра Соколова та новообраного голови Чернігівської обласної ради Анатолія Мельника. У тій же рубриці газета порушує тему пенсійного віку і вартості газу.
Чернігівська обласна газета без політики «Біла хата» — для кожної родини!




Теги:область, хата, зима, Чернігів, Анонс, Газета, тиждень, Чернігівська, біла, тижневик


Читайте також



Коментарі (0)
avatar