реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс газети "Біла хата" від 30 грудня 2010 року

Правда про гепатит — хвороба, яка в останні роки стала справжнім лихом для багатьох країн світу, у тому числі й України. Про ситуацію та наслідками цієї хвороби розповідає представник Всеукраїнської громадської організації «Зупинимо гепатит» Оксана СОЛОМЧЕНКО.

Лікарі дізнаються — подібне у житті буває один раз за всю їхню діяльність. Нещодавно чернігівські кардіологи врятували чоловіка, який за 5 днів помирав сотні разів.

А міліція вкотре попереджає жителів області, аби вони були обачніші й не піддавалися на різні хитрощі шахраїв, які під різним приводом вдаються до шахрайських способів з метою заволодіння грошима і цінностями.

Які вітаміни потрібні для людини взимку? Про це читачам «Білої хати» розповідає фахівець медичної галузі.

А чернігівка Ольга Шамрай розповідає про призабуту, але дуже корисну олію, яку виробляють із льону. Вона розповість про те, в яких стравах і як бажано її використовувати, аби її цілющі властивості пішли на користь.

Напередодні Нового року фотокореспондент тижневика «Біла хата» Валерій Сенчук звернувся до наших читачів і запитав про те, якою вони бачать газету в 2011 році? Тож усі побажання вміщені на першій сторінці тижневика.

Скільки коштують сьогодні водійські посвідчення? Газета провела невеличке дослідження і дізналася про цікаві факти. У цьому редакції допоміг працівник ДАІ УМВС у Чернігівській області Сергій БОРЗДИЙ.

Щоб дізнатися багато чого цікавого слід читати обласну газету для сімейного кола «Біла хата».




Теги:хата, Чернігів, Анонс, Газета, тиждень, біла, тижневик


Читайте також



Коментарі (0)
avatar