реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс газети «Біла хата» від 24 лютого 2011 року

В обласному відділенні Всеукраїнського товариства «Просвіта» наш земляк з Хрипівки Городнянського району, який все життя боровся за визволення України, Левко Лук’яненко, зустрівся з представниками молодіжно-патріотичних організацій Чернігова та журналістами. Читачам «Білої хати» він висловив свої побажання. Про це у тижневику.

В січні редакція обіцяла своїм читачам розповісти про подорожі чернігівського журналіста Олександра Волощука. У цьому номері він розповість про екзотичні мандрівки в горах Дагестану, сходження на Ельбрус, перебування в чоловічому Свято-Успенському Аланському монастирі, відвідини міського кладовища Беслана — на меморіалі загиблих у Бесланській трагедії. Також мандрівник розповість про різні ситуації, які трапилися з ним в Інгушетії та Чечні…

Микола Бондаренко — кримчанин, але часто приїжджає в Чернігів. Він добре обізнаний у чудодійно-корисних властивостях розмарину, Адамового яблука (маклюри), ялівця, лаванди… У цьому номері газети «Біла хата» Микола Бондаренко дає конкретні поради щодо правильного використання вже трохи призабутої цілющої рослини — софори. Про медичний аспект щодо лікування софорою, консультацію надає лікар-терапевт.

Обласний тижневик «Біла хата» продовжує друкувати гороскоп друїдів, зручний у використанні телефонний довідник та інші практичні матеріали.




Теги:Газета, Вісті, область, новини, Біла хата, Чернігів, тижневик, Анонс


Читайте також



Коментарі (0)
avatar